2777
2789
عنوان

سوختن پای بچه

75 بازدید | 14 پست

سلام توروخدا کسی هست کمکم کنه دخترم ۳ ماهشه موقع ادرار و بعدش دیوونه ام می‌کنه مسه الان ک از سرشب شروع کرده تا الان اصلا ندیدم تا حالا اینجوری جیغ بزنه توروخدا کسی هست کمکم کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گذاشتم همه کار کردم ساکت نشد

الهی پسر منم پوستش خیلی حساس بود دائم میسوخت پاش فردا برو داروخونه بهت کرم دست ساز بده 

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

چی زدی خوب شد

به دکتر داروخانه گفتم سه تا پماد داد باید به ترتیب شماره ای که روش زده بود چربش میکردم یبار هم بردمش پیش متخصص تو یه قوطی پماد دست ساز داد ولی تا وقتی از پوشک نگرفتمش مشکلم همین بود🤦🏼

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

این موارد رو رعایت کن درست میشه 

اول که هربار پوشک رو عوض میکنی با آب بشورش  دستمال مرطوب ممنوع ‌ بعد شستشو با پارچه خشکش کن پارچه رو روی پوستش نکش بذار و بردار تا خشک بشه . بعدش یه لایه نازک وازلین بچه بمال به ناحیه که زیر پوشکه خصوصا جاهای که خط میندازه اینجوری ادرار و مدفوع مستقیم به پوستش نمیخوره . این کار مال وقتی هست که پوستش سالم باشه . الان که پوستش ادرار سوز شده پماد روغن کبد ماهی آردن از داروخانه بگیر یه لایه کلفت بزن ببند شب بزنی بهتره که تا صبح باز نمیشه و بیشتر میخوابه معمولا یه شبه خوب میشه اگر نشد تا سه شب دیگه قطعیه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

الان تاپیکاتو دیدم ی ماه پیشم پرسیدی باز هنوز دکتر نبردی ی ازمایش خون و ادرار بگیرن ؟ همسر برادر پدر با کسی شده ببر ی شهر نزدیک که امکانات داره تشخیص درست بدن احتمال زیاد عفونت داره