2777
2789
عنوان

کسی این ویروس جدید رو گرفته❓️❓️تنگی نفسم دارین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 39 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چنده قیمت؟ به دفترچه هم میدن؟ واقعا اثر داره؟

۶۴ گرفتم 

نمیدونم دیگه مامانم خرید

عالیههههه واقعا راه تنفسو باز میکنه من اون اوایل مریضیم حس میوردم تو ریه ام اب جمع شده سنگین بود هروقت اسپری میزدم قشنگ باز میشد اذیت نمیشدم

من الان ۲۰ روز از مریضیم گذشته ک سرفه گرفتم اگ تازه مریض شدی فعلا سرفه نداری

من کرونا هم قبلا گرفتم همون موقع هم که ریه هام درگیر بود سرفه نداشتم. یه شربت برای عفونت تنفس و خلط اوره اونو بخورم بد نیس؟

برام صلوات میفرستین
منم آمپول و سرم زدم ولی تاثییر فقط چند ساعت بود

اره دوره اش باید بگذره من یه شربت دارم خونه برای عفونت تنفس و خلط اوره اونو بخورم بنظرت؟اسمش پلیوم هست

برام صلوات میفرستین
فردا مراسم عممه ختمشه اونقدر حالم بده نمیرم الان یک هفتس درگیرم . میخوام فردا باز برم دکتر برای منم ...

نه دکتر ننوشت   

گفتمش کلا تب نکردم‌‌  گلوم درد می کنه سرفه دارم   اما الان مشکلم نفس و خلط چسبناک نمیاد بالا اینارو یکاری کن   می بینم آمپول استامینوفن قرصش نوسته من که کفتم تب ندارم کترولاک مگه گفتم بدن درد دارم      ی آویشن عسلی و آنتی بیوتیکشو خوردم    خودم جوشان سیستئین گرفتم برم هگزین گرفتم   آخرم اگر این اسپری نبود  خدا رحم کرد 

سروفلو ( نام تجاری : سروفلو اینهالر ) یک نوع  است که برای درمان علائم عفونت‌های  مانند سرماخوردگی، آنفولانزا و عفونت‌های ویروسی  استفاده می‌شود. داروی فعال در  سروفلو، فلوتیکازون پروپیونات است که به عنوان یک استروئید ضدالتهابی عمل می‌کند و التهاب در مجرای