2777
2789
عنوان

چجوری مچش بگیرم راهکار بدین زرنگا

440 بازدید | 61 پست

گوشیش رمز داره و بهم نمیگه با چهره باز میکنه نمیتونم یواشکی ببینم رمزشو… همراه من ایرانسل من نصب کنم پیام میره بهش ازم دوره هم فعلا چیکارکنم راهی هست؟؟ خیلی میخوام بدونم دیشب ک نیومد خونه با اون زنه خراب بوده چون اون زنی ک باهاش بهم خیانت کرد دیروز اومده بود شهرمون و شوهرم هم دیشب ساعت۱۲شب غیب شد تا صبح لطفا راهکار بدین بدون اینکه ب گوشی شوهرم نیاز باشه بتونم ببینم با کی تماس گرفته یا پیام داده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی خیانتو بخشیدی دیگه باید منتظر بعضیاش باشی

اول ازدواجمون بود نتونستم قول داد تکرار نشه الان بهش گفتم چرا دیشب نیومدی جواب ندادی گفت از این اخلاقت متنفرم شکاک دیگ خسته ام کردی

اگه پول دارید هم ی جی پی اس بزارید تو ماشینش یا دو تا گوشی دارید یکی رو بزارید تو ماشینش صدا و ضبط می‌کنه هم لوکیشنش رو میشه فهمید

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.