2777
2789
ببین اینکه وکیل گرفتی میتونی کلی حسابش برسی و حق و حقوق ازش بگیری و جزا داره و اون خودش می‌فهمه تو ر ...

مرسی گلم خدا بهت هر چی میخوای بده ببخشید پر رویی میکنم تمام عامل این کارا خواهر شوهرم سمیراس نزاشته یه آب خوش از گلوم بیاد پایین می‌خوام بدونم کی و چه مدلی تاوان پس میده بی نهایت ممنونم من شرمندتون شدم

صبر اوج احترام به حکمت خداست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همینجا 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥹🥹🥹🥹🥹من امسال کنکور چیزی قبول میشم؟چی حس میکنی برام چ رشته ای شهر دور یا ن ...

بله قبولی داری تو دانشگاه رشته ی مورد علاقت و میاری ولی برای تو کار به دانشگاه نمی‌رسه قبل اون ازدواج دیدم برات فقط احتیاط کن 

بله قبولی داری تو دانشگاه رشته ی مورد علاقت و میاری ولی برای تو کار به دانشگاه نمی‌رسه قبل اون ازدوا ...

پرستاری یا معلمی؟

برای چ چیزی احتیاط کنم ؟😟

با علی ازدواج میکنم یا یکی دیگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مممنون میشم جواب بدین🥹😭💋💋💋

۱_میخوام متوجه بشم با پارتنرم ازدواج میکنم یا نه؟۲_میخوام متوجه بشم ایشون فقط با من درارتباطه؟اسم خو ...

شما بااون آقا جدا می‌شید این عرفان با شخصی روابط جنسی داره و خود شما بعد از یه مدت ازش جدا میشی اصلا علاقه ای نیست ک به ازدواج برسه

بله قبولی داری تو دانشگاه رشته ی مورد علاقت و میاری ولی برای تو کار به دانشگاه نمی‌رسه قبل اون ازدوا ...

من کی با فرد مناسب ام آشنا میشم ؟🥲یک نفر که واقعا دوستم داشته باشه 

پیراپزشک🤍💉🩺

شما بااون آقا جدا می‌شید این عرفان با شخصی روابط جنسی داره و خود شما بعد از یه مدت ازش جدا میشی اصلا ...

اون آدمی ک ازش میترسم میتونه بهم آسیب بزنه؟یا در آینده منو تهدید نمیکنه؟ یا بیخیالم شده دیگ؟😓

ثنا ،کی ازدواج میکنم و اگه حسی راجع به پسر و شغل ایناش داری بگو لطفا

ببین من واقعا درک نمیکنم مگه من حسی میگیرم من ورق نگاه میکنم اونم یه نیت 

ببین ازدواج داری دوتا هم خواستگار برات میاد یکی از اینا از طریق یه خانم جوان آشنا میشی خیلی آدم خوبیه دومی هم مادرش بیوه است اونم بدک نیست 

ببین من واقعا درک نمیکنم مگه من حسی میگیرم من ورق نگاه میکنم اونم یه نیت ببین ازدواج داری دوتا هم خو ...

میشه برای آخرین بار برای من ب این نیت بگیری ک با علی ازدواج میکنم یا ن؟ علاقه ای ب من داره؟

و از چ نظر گفتی باید احتیاط کنم؟؟؟؟؟؟🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲