2777
2789
عنوان

چرا همش خواب جنگ رو میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 56 پست
بله خوشبختانه هر ضعفی باشه سیستم دفاعی خوبهولی از جنگ میترسم چون آوارگیه کشته شدن عزیزان جلو چشم آدم ...

نترس عزیزم بهت قول میدم اتفاق نیفته اسراییل همین الانم داره از هم میپاشه اونا از ایران میترسن 

دقیقاً نقطه ی عکس شما منم 

یعنی بگو یه ذره ترس یه ذره استرس 

اینقدر مطمئنم و امیدوار 

ان شاالله ایران جزیره ی امن و ثبات باقی خواهد موند اگر یه عده تو ایران هوس نکند این امنیت رو بهم بزنن 

مگه ندیدی خود آمریکا و اسرائیل چی گفتن؟

گفتن مردم ایران باید از داخل اغتشاش کنم و ما حمایتشون میکنیم ، این یعنی جرات حمله ی خارجی ندارن نه تنها جراتشو ندارن بلکه الان توانشم ندارن تو باتلاق غزه و لبنان یمن گیرن هنوز 

اصلاً نترس فدات شم 

چرا از جنگ می‌ترسی؟اول اینکه ایران ممکنه جنگ داخلی بشه ولی ان شاالله جنگ به صورت مرزی با دشمن خارجی ...

ایران هیچ قدرتی در مقابل بقیه نداره فقط ایدئولوژیک هست.

ترسناک‌تر از آدمایی که مقصرن ولی بلدن تورو مقصر جلوه بدن نداریم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نترس عزیزم بهت قول میدم اتفاق نیفته اسراییل همین الانم داره از هم میپاشه اونا از ایران میترسن دقیقاً ...

چرا داره میپاشه؟

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

چرا مطالعه نمیکنی عزیزم چرا اخبار تحلیلی شبکه های خبری معتبر رو پیگیری نمیکنی قدرت ایران دیگه اظهر م ...

چی بگم وقتی شما به اعترض میگی اغتشاش 

چرا داره میپاشه؟

اقتصادش که توسط یمن لنگ شده و بندر ایلات که یکی از راه های اصلی اقتصادی اسراییل بود تا امن شده چون یمن به خاطر موقعیت خاصی که داره کشتی هایی که به اسراییل برن میزنن

از اون طرف تمام امنیتشون رفته رو هوا هر روز از یه جا بهشون راکت میزنن 

مهم نیست که حجم تخریب زیاد نیست مهم اینه که ناامنی ایجاد کرده و یه جنگ فرسایشی که مهاجرت معکوس رو در اسرائیل رقم زده 

روزنامه ی یدیعوت آحارونوت بود فکر کنم حدود سه چهار ماه پیش خودش اذعان کرد که اسراییل در ابتدای پایان خودش هست 

چی بگم وقتی شما به اعترض میگی اغتشاش

تفاوت اعتراض و اغتشاش معلومه قشنگم اعتراض از مسیر قانونی هست و بدون تخریب شعارهای رادیکال آسیب و هنجار شکنی 

ولی اغتشاش با تخریب اموال عمومی ایجاد ترس ،شعارهای رادیکال ، سلب امنیت عمومی و غیر قانونی 

حالا بازم هر چی شما بگی! 

اعتراض در مسیر قانونی خیلیم خوبه اصلا باید باشه 

ما هر چی میکشیم از افراد بی تفاوت هست 

اگر ما مطالبه نکنیم پس نقش مردم چی میشه ،اما در مسیر درست و قانونی عزیز دلم ،

تفاوت اعتراض و اغتشاش معلومه قشنگم اعتراض از مسیر قانونی هست و بدون تخریب شعارهای رادیکال آسیب و هنج ...

شما که حرفتون رو زدید چرا درخواست دوستی دادید؟!؟!

شما که حرفتون رو زدید چرا درخواست دوستی دادید؟!؟!

چون شما رو دوست دارم و می‌دونم شما حرفاتون رو نزدید 

به دور از انصافه که نظرات شما رو نشنوم ، قطعاً حرفهایی هست که نتونستید بزنید..

من اعتقاد دارم شما خواهر منی و دوست دارم حرفهایی که نزدی رو بشنوم ♥️

چون شما رو دوست دارم و می‌دونم شما حرفاتون رو نزدید به دور از انصافه که نظرات شما رو نشنوم ، قطعاً ح ...

ممنون عزیزم اما من جور دیگری فکر میکنم اجازه بدید حرفهایی ناگفته بمونه .