2777
2789
عنوان

چرا همش خواب جنگ رو میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 56 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین دیگه نقطه ضعفتو پیدا کردم هرجا ببینمت صلوات نثارت میکنم امن یجیبوووووووو

دیگه برام مهم نی🥲  

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

دستام حساسه من خودم بادمجون هامو میدم خدمتکارم پوس میگیره💅🏻

ینی امشب اینقدر از خونه صدا میاد که دیگه کم مونده خودمو خیس بنمایمممم

یه سرع صدا حلبی روغن میاد

گلاب به روت چند دقه پیشم سرویس بودم صدای افتادن لیوان اومد زرتی پریدم بیرون دیدم همه خوابن☠️

الانم دوباره صدا حلب روعنه بی صاحاب میاد

متاهل🩷🍃
نه این موضوع جدیه که تو سال جدید اتفاق میوفتهولی خب اینجا جاش نی حرف بزنیییی

منبع؟ یعنی فوبیام داره به واقعیت میپویونده؟

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

خوب همین الان تو منطقه تقریبا همه جا جنگه سوریه ،یمن ،فلسطین ،روسیه و اوکراین ،پاکستان و افغانستان 

ارمنستان و آذربایجان هم یه تنشهایی دارن 

عراق هم که در شرفشه خصوصا اگر حشد الشعبی نباشه

لبنان 

خوب قطعاً ارواح این همه انسان و مسلمان روی ارواح پاک بی تاثیر نیست 

خوب همین الان تو منطقه تقریبا همه جا جنگه سوریه ،یمن ،فلسطین ،روسیه و اوکراین ،پاکستان و افغانستان ا ...

میترسم اینجا هم جنگ بشه

منبع؟ یعنی فوبیام داره به واقعیت میپویونده؟

منبع زیاد دارم میگم که اینجا جاش نی سیسی

فوبیا نداشته باش همین الانشم داریم تو بدبختی زندگی میکنیم ما خیلی وقته مردیم فقط داریم نفس میکشیم

متاهل🩷🍃
منبع زیاد دارم میگم که اینجا جاش نی سیسیفوبیا نداشته باش همین الانشم داریم تو بدبختی زندگی میکنیم ما ...

اره ولی جنگ دیگه آخر خطه 

میترسم اینجا هم جنگ بشه

چرا از جنگ می‌ترسی؟

اول اینکه ایران ممکنه جنگ داخلی بشه ولی ان شاالله جنگ به صورت مرزی با دشمن خارجی نخواهد داشت 

ما سیستم دفاعیمون و نظامیمون خیلی بوسه اون که باید بترسه دشمن ماست 

تا وقتی ما مردم باهم متحد باشیم و کسی نمیتونه بهمون آسیب بزنه 

مگر اینکه بوی دوییت آزمون به دشمن برسه 

ولی اصلاً نترس

ما ۸دسال جنگ رو گذرچندیم اونم زمانی که بسیار از نظر نظامی ضعیف بودیم و کل دنیا پشت صدام 

خدا با ماست اگر در راهش قدم برداریم 

قطعاً خدا برای بنده اش کافیه 

اگر دوست داشتی کتاب خاطرات شهدا رو بخون ترست از جنگ میریزه ان شاالله تاثیر عجیبی داره 

چرا از جنگ می‌ترسی؟اول اینکه ایران ممکنه جنگ داخلی بشه ولی ان شاالله جنگ به صورت مرزی با دشمن خارجی ...

بله خوشبختانه هر ضعفی باشه سیستم دفاعی خوبه

ولی از جنگ میترسم چون آوارگیه کشته شدن عزیزان جلو چشم آدم تخریب شدن شهر گم گردن اعضای خانواده گرسنگی درد کشیدن کشته شدن بچه ها و مردم بی گناه خسارت دیدن