2777
2789
عنوان

مخاط خلطی خونی مدفوع

136 بازدید | 30 پست

خانوما دخترم ۳سایل و نیمه، شبی توی شورتش مخاط با رگه های خونی روشن رنگ بود بعد هم رفت دسشویی مدفوع کرد اما توی مدفوع من خون ندیدم البته شکمش خیلی سفت تیکه ای کار میکنه کلا شبی هم اینجور بود ولی اون قسمت مخاط رنگ خونی توی شورت من رو نگران کرده که علتش چی میتونه باشه و اینکه خطرناکه؟شوهرم میگه الکی نگرانم،اگه چیزی میدونید لطفا راهنمایی کنید 

عزیزم هزار دلیل میتونه داشته از آلرژی بگیر یا یبوست و زخم معده و......ببر دکتر

اخه این موقع شب ک دکتر نیست دکترش تا فردا عصر نیست من دارم سکته میکنم واقعا آخه چیزی نخورده ک دفعه اولش باشه ک بگم آلرژی هست واقعا نگرانم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه این موقع شب ک دکتر نیست دکترش تا فردا عصر نیست من دارم سکته میکنم واقعا آخه چیزی نخورده ک دفعه ا ...

درد یا علائم خاصی نیست؟مطمئنی خون بود؟هندونه نخورده؟

مهربون باشیم☺️
درد یا علائم خاصی نیست؟مطمئنی خون بود؟هندونه نخورده؟

نه خیلی هم ازش پرسیدم میسوزه درد داره گفت بهم نه .... نه فکر نکنم هندونه خورده باشه خونه پدرشوهرم بود ولی آلبالو خورده بود و انار ..اره رگه های صورتی خون بود عکسش گرفتم 

مقعدشه. مستعد بیماری بواسیر. نباید بزاری یبوست بگیره. تو غذاهاش الو استفاده کن. اش و سوپ زیاد بخوره ...

از وقتی از پوشک گرفتمش کلا مدفوع سفت و حالت تیک تیک ای شده . هیچ غذایی دوست نداره دیوونم گرده فقط تخم مرغ مرغ ماکارانی و برنج و ابگوشت میخوره بقیه غذاها رو لب نمیزنه

از وقتی از پوشک گرفتمش کلا مدفوع سفت و حالت تیک تیک ای شده . هیچ غذایی دوست نداره دیوونم گرده فقط تخ ...

ابگوشتم خوبه. توش الو استفاده کن.

ولی به نظر میاد اون خون نباشه، همون آلبالو. اگر تکرار نشد که معلوم میشه دیگه

حالت آب خون بود نمیدونم بخدا ممنون وقت گذاشتی

ببین‌من دخترم الرژی داره دوسال و نیمشه .به انواع لبنیات حساسیت داره حتی اگه کیک و بیسکوییت بخوره چون توش شیرخشک داره زود مدفوعش خونی میشه ولی این شکلی و این رنگی نیست و اینکه با یکبار نیازی نیست اینجوری نگران شی فردا رو هم چک کن البته تماس بگیر ببین دقیقا چی خورده .بلا دور باشه نترس هیچی نیست

مهربون باشیم☺️