2777
2789
عنوان

مخاط خلطی خونی مدفوع

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 30 پست
ابگوشتم خوبه. توش الو استفاده کن.ولی به نظر میاد اون خون نباشه، همون آلبالو. اگر تکرار نشد که معلوم ...

انشالله اینجور باشه ممنون ازت حالا تا فردا ببینم چی میشه🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین‌من دخترم الرژی داره دوسال و نیمشه .به انواع لبنیات حساسیت داره حتی اگه کیک و بیسکوییت بخوره چون ...

باشه میپرسم حتما ازشون

نه اون تا بحال ک آلرژی نداشته مگر اینک یهویی الان بگیره

انشالله توام دخترت اذیت نشه

از وقتی از پوشک گرفتمش کلا مدفوع سفت و حالت تیک تیک ای شده . هیچ غذایی دوست نداره دیوونم گرده فقط تخ ...

خب تو همینا روغن زیتون بده.اب گلابی خنک بده.گلاب تو غذاش بریز روان میکنه و اینکه ناشتا اب ولرم بده.البالو خشکه و الو خورشتی بده خالی خالی بخوره

مهربون باشیم☺️
من دخترم هندونه بخوره یا گوجه کلاب به روت ازینا تو مدفوعشه انگار هضم نمیکنه

نمیدونم والا من اتفاقا دست هم زدم بهش ک مطمئن یشم چی بچیه خیلی حالت خلطی طور و چسبنده بود و انگار ی ابخون

باشه میپرسم حتما ازشوننه اون تا بحال ک آلرژی نداشته مگر اینک یهویی الان بگیرهانشالله توام دخترت اذیت ...

من که با اینکه شدیدا حساسم بازم میگم الکی حساس شدی ممکنه یبوستشم زخمش کرده باشه کلا یبوست خوب نیست درمانش کن

مهربون باشیم☺️
نمیدونم والا من اتفاقا دست هم زدم بهش ک مطمئن یشم چی بچیه خیلی حالت خلطی طور و چسبنده بود و انگار ی ...

حالا فردا رو بگو توی سنک توالت دستشویی نکنه روی سرامیک بکنه که بتونی خوب چک‌کنی 

مهربون باشیم☺️

شاید یه چیزی خورده آلرژی،داشته .

یه بار دخترم کوچیک بود پوشکش این مدل که شما عکس گذاشتین شد.

داشتم سکته میگردم . بعد پشتش مدفوع کرد . یه دونه نارنگی تو مدفوع بود . دوباره یک کم خونی .

بردم دکتر گفت دونه نارنگی تو روده اش خراش ایجاد کرده

نگران نباش 

تا فردا صبر کن .اگر یک وقت دوباره تکرار شد ببر دکتر

من که با اینکه شدیدا حساسم بازم میگم الکی حساس شدی ممکنه یبوستشم زخمش کرده باشه کلا یبوست خوب نیست د ...

اره من کلا آدم استرسی هستم بچه اگه دستش هم زخم بشه من سکته میکنم‌...

کل بارداری هردو بچم اینجور بودم متاسفانه الانم ادامه دار شده حالتم🥲

ممنون ازت

حالا فردا رو بگو توی سنک توالت دستشویی نکنه روی سرامیک بکنه که بتونی خوب چک‌کنی

توی این قصری ها دسشویی میکنه تو خود مدفوع چیزی نبود اصلا البت مدفوع کلا تیره اس مشخص هم نمیشه قبل اینک بره دسشویی نوی شورتش بود

شاید یه چیزی خورده آلرژی،داشته .یه بار دخترم کوچیک بود پوشکش این مدل که شما عکس گذاشتین شد.داشتم سکت ...

اهان ممنون از اینک وقت گذاشتی و توضیح دادی🥲شما بعدش دیگ مشکلی پیش نیومد حل شد خود ب خود؟

اره من کلا آدم استرسی هستم بچه اگه دستش هم زخم بشه من سکته میکنم‌...کل بارداری هردو بچم اینجور بودم ...

منم همینم و دارم خودمو نابود میکنم با این حال سعی میکنم اطرافیانمو ولی آروم کنم.منم دوتا بچه دارن بزرگه ده سالشه .تنام مدت بارداری و بچه داری فقط به خودم استرس دادم

مهربون باشیم☺️
منم همینم و دارم خودمو نابود میکنم با این حال سعی میکنم اطرافیانمو ولی آروم کنم.منم دوتا بچه دارن بز ...

کاش ماهم میتونستم یگم بیخیال باشیم، منم دخترم ۳سال و ۶ماهشه ، پسرم ۵ ماهشه