2777
2789

هیچ کدومتون هست مجازی باشوهرش دوست شده باشه و ازدواج کرده باشین 

یا الان دوست باشین ؟! 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب برامون بگو چجوری استارت آشنایی خورد چطور فهمیدی قصدش ازدواج نه سرگرمی وسواستفاده

تو سایت همسریابی 

منتها نه اون سن کمی داشت نه من

هر دو یبار جدا شده بودیم

یک ماه بعد آشنایی من رو به خواهر و برادرش معرفی کرد چون پدر و مادرش فوت کرده بود

تو سایت همسریابی منتها نه اون سن کمی داشت نه منهر دو یبار جدا شده بودیمیک ماه بعد آشنایی من رو به خو ...

اهان کدوم سایت؟ این آدم وحوا خیلی سخت میگیره حتما باید شماره مادریاخواهر بدی خوب دوست نداریم خانواده بفهمن خانواده من این مدل ازدواج رو قبول ندارن دعوا میکنن تومجازی آشنابشی ولی من خودم دوست دارم حالا بعدش ی جور دیگه طریقه آشنایی رو تعریف میکنم منم جداشدم ی بچه یکساله هم دارم 

اهان کدوم سایت؟ این آدم وحوا خیلی سخت میگیره حتما باید شماره مادریاخواهر بدی خوب دوست نداریم خانواده ...

من واقعیت رو گفتم

۲ سال هم همه جوره خونوادم تهدید کردن

آخر سر با شوهرم قرار گذاشتیم رفتیم محضر یه صیغه خوندن رفتم خونش عصر به بابام زنگ زدم گفتم

۳ روز بعد همه رو شام دعوت کردم هر دو طرف

ما قصد داشتیم یه مدت همو بهتر بشناسیم بعد عقد کنیم

بعد اینکه خونوادم داماد و خونوادش و دیدن از من بیشتر عاشقش شد

یکسال بعدم محضر عقد کردیم

البته بگم ها تو سایت همه جور آدمی هسفکر کنم اسمش همراز یا همچین چیزی بود

خوب همین دیگه کلا توفضای مجازی همه جورادمی هست آدم میمونه کدومش واقعا دنبال ازدواج تشخیص این سخت