2777
2789
عنوان

بچه ها من امشب این کارو انجام دادم خیلی خوب بود وسبک شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 35 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فدات بشماللهی هیچوقت غمی نبینیخدا به دلت نگاه کنه و ارزتو برآورده کنه🩵🦋🩵

قربونت برم خواهر عزیزم معلومه خیلی دلت پاکه خوش قلبتو حس کردم  ان شا الله هر خواسته ای داری خدا برآورده کنه 

فدات بشماللهی هیچوقت غمی نبینیخدا به دلت نگاه کنه و ارزتو برآورده کنه🩵🦋🩵

قربونت برم خواهر عزیزم معلومه خیلی دلت پاکه خوش قلبتو حس کردم  ان شا الله هر خواسته ای داری خدا برآورده کنه 

قربونت برم خواهر عزیزم معلومه خیلی دلت پاکه خوش قلبتو حس کردم ان شا الله هر خواسته ای داری خدا برآو ...

دورت بگردم

خیلی لطف داری

اون از خوبیه توعه که همه رو خوب میبینی

اللهی نفست حق باشه و خدا صدامو بشنوهه

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🤍🕊
امشب دیگه نمیشهفردا شب باشه عب نداره🥲😭😂؟

والا گفتن امشب پنج شنبه ۱۳دی حالا همین الان پاشو انجام بده تو حیاط نمیتونی بری تو اتاقت بخون از ته دل سجده کن آرزوتو بگو ان شاالله برآورده میشه 

التماس دعا 

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️

مرسی عزیزم 

من انجام دادم برات دعا کردم دلت شاد بشه 

ی توحید هم برای حاجت رواییت خوندم

معلومه خیلی انسان مهربونی هستی لطفا با دل پاکت منو دعا کن ک معلم بشم لطفا💙

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
امشب بار معنوی نی نی سایت بالاست😂😂انشإالله به حق علی همه حاجت رواشین چه کسانی که به این شب اعتقاد ...

من مامانم ازم خواست انجام بدم انجام که دادم خیلی حس خوبی داشت خوشم اومد مادرم زنگ میزنه به همه میگه