2777
2789
اون یکی پسرش سندرم داون داره اون یکی پسرشم سنش کمه هرشب جیغ میکشه...

بیشتر با دوستاش دورش رو شلوغ کنید ،این کار یه آرامشی هست براش ،خودتون باهاش صحبت کنید مثلا عمر دست خداست آدم که نمیتونه جلو کار خدارو بگیره،بگو باید برای بچه هات قوی باشی اونا تورو تو این حال ببینن اذیت میشن،،بگو برای شادی روحش و آرامش خودت قرآن بخون...بعد از چهلم بهتر میتونید ببریدش پیش روانشناس یا ببریدش فضای بیرون بشینه یا کلا با کارهای دیگه سرگرمش کنید،،،،،،مهم اینه تنهاش نزارید که دلش رو کمی آروم می‌کنه

ببین حتی کسی که یه رابطه رو کات میکنه روانشناس میگه شش ماه باید بگذره تا بتونه به زندگی عادی برگرده. ...

دقیقا فعلا صبر میکنم نمیخوام الان بگیرم که، فعلا خیلی زوده ولی گفتم اگه میشد برم براش گل بگیرم یا برای اون بچه کوچیکش اسباب بازی بگیرم چون خودشم دوست داره سریع با یه شوخی حواسش پرت میشه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیشتر با دوستاش دورش رو شلوغ کنید ،این کار یه آرامشی هست براش ،خودتون باهاش صحبت کنید مثلا عمر دست خ ...

خیلی قویه دورش بگردم... یکی از شما گفت گل‌گاو زبون جوابه...

ضمنا کسی که سنش پایینه عقب افتاده نیست، حتما یه سری شرایط ایجاب کرده من این پست رو بذارم از شما کمک ...

قشنگم،نمیگم کە عقب افتادەای

خیلی خیلی طبیعیە کە وقتی سنمون پایینتر باشە،در مواقع سخت،تصمیم گیری و توانایی حل مسئلە  برامون مشکل تر باشە،و این هیچ وقت نشون دهندەی عقب ماندگی نیست!!

من همچین جسارتی نکردم!

در ضمن من هم این موقعیت رو‌تجربە کردم،و دیدم کاری از دست من‌و‌هیچکس دیگە ساختە نیست،فقط گذاشتم اشکاشو بریزە و همزمان باهاش نشستم گریە کردم و همدردی کردم

و اینکە خیلی کارخوبی میکنی کە بەفکر مشاور هستی براش،ولی الان فقططط بذار عزاداریشو بکنە ،نگو گریە نکن و اینا،چون مشکلش رو حادتر میکنە و دیرتر میتونە خودشو مجددا پیدا کنە

تجربه خودم‌مینویسم چون هم پدرم از دست دادم هم برادرم رو برو داروخانه این قرص بگیر نوراگل کاملا گیاهی ...

خیلی ممنونم وقت گذاشتی این کامنت کمکم کرد💔😔

قشنگم،نمیگم کە عقب افتادەایخیلی خیلی طبیعیە کە وقتی سنمون پایینتر باشە،در مواقع سخت،تصمیم گیری و توا ...

هیچوقت نگفتم گریه نکن اما خودم دیوونه شدم اصلا گریه نمیکنم میگم رفته مسافرت پیداش میشه این چندروز...

دقیقا فعلا صبر میکنم نمیخوام الان بگیرم که، فعلا خیلی زوده ولی گفتم اگه میشد برم براش گل بگیرم یا بر ...

خوب برا بچش یه چی بخرید.ولی خانم رو فعلا به حال خودش بزارید

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

خوب برا بچش یه چی بخرید.ولی خانم رو فعلا به حال خودش بزارید

برا بچه هم اگه زیاد بخریم لوس و بی‌ادب  میشه چون واقعا هست؛ اما خیلی اسباب بازی دوست داره.