2777
2789

تاپیک قبلی .. همه گفتین تقصیر خودته و...

میخوام بگم مردها هم مثل ما زنها همه چی رو خودشون متوجه میشن و حس میکنن..

میگین نباید راجع ب خانواده بد بگی

مثلا من نگفتم خانواده م نمیدونن من مردم یا زنده...

ولی خودش میفهمه... سوال پیش میاد براش...

ما قبل ازدواج خیلی باهم رابطه نزدیک داشتیم..

مثلا دو هفته ی کامل رفتم پیشش موندم..

تو اون دو هفته خیلی چیزا فهمید

اینکه چرا کسی بهم زنگ نزد..

اینکه نمیدونن کجام

اینکه نزدیک سه هفته پیش اونم و هییییچ کس خبری ازم نداره و....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره اونو که صد درصد میفهمن

ولی منطور از این حرف اینه که جزئیات رابطه و حرفات با خانوادتو نگی بهش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اخه تحمل این همه بار تو دل آدم سنگینی میکنه من که میگم 

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
هیکوقت نگو از خونوادت ...به هیچ عنوان...بعدا میکوبه سرت یا سواستفاده میکنه

همه ک بد نیستن بستگی داره اون چجور آدمی باشه

ولی در کل من خودم دلم نمیاد ا  خانوادم پیش خودم بد بگم چ برسه پیش اون .ک البته بدم نیستن

چاره ای جز تحمل نداری..اگه بگی مشکلاتت حل نمیشه کم هم نمیشه...تازه با گفتن به مشکلاتت شاخ و برگ میدی ...

همه چی بستگی به همسر آدم داره که منطقی باشه یانه اگه باشه میشه نکیه گاه وباگفتنش راهنماییت میکنه

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

درسته که خودش میفهمه ولی وقتی شما بد میگی روش باز میشه یجا میکوبه تو سرت 

بعدم حرفی زد میتونی بگی بهم اعتماد دارند سراغ نمیگیرن یا طفلیا میخوان من و تو راحت باشیم 

گاهی هم‌که شوهرت نیس الکی بگو‌پدر مادرم اینجا بودند 

مجبور نیستی همه چیز را بگی که شوهر بفهمه کس ‌‌کار نداری هرکار دلش بخاد بکنه

به نظرم بستگی به مرد و طرف داره...من گفتم و خودش دیده...نیاز داشتم حس و حال بدم رو با یکی شریک بشم و اون آدم شوهرم بوده...کامل در جریان دعواها بوده...همه چی رو می دونه اما حتی یک بار هم به روم نیاورده...بستگی به آدمش داره.

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زن در خاورمیانه،شاید سعادتمندانه نبود،اما جسورانه بود....!!!!