2777
2789
عنوان

با اینکه خیانت کرد ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 67 پست
کلی به همه اینا فکر کردم من دفعه قبلیم همه اینارو تجربه کردم حتی بدترشولی نباید جلو این حسارو بگیری ...

نمیگم نباید جلوشو بگیری

ولی خب قرارم نیست بعد دو هفته به شدت روزای اول باشه

متاهل🩷🍃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخاطر اسی بت هیچی نمیگمااا ۳تا کاربری دیگه دارم این بسته شه با اون یکیا میام ولی‌ارزش نداری بخاطر یه ...

تو ۳تا داری من ۱۰تا دارم حالا زر بزن ببینم چه گوهی میخوای بخوری 

متاهل🩷🍃
من چرا باید دلم تنگ بشه برای کسی که به من ارزش قائل نشد و بهم خیانت کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم قبل اینکه اینو تجربه کنم همینو میگفتم 

الان از همهه جا بلاکه اخرین پیامامونم فحشه

ولی خب 

☀️
بسه...

اسی دهن ب دهن این خیکی بزارم یا میگی دهنشو ببنده ریپ نزنه تاپیکتم نره پربازدیدا

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

منم قبل اینکه اینو تجربه کنم همینو میگفتم الان از همهه جا بلاکه اخرین پیامامونم فحشهولی خب

خودتو دوست داشته باش و بدون ارزش تو خیلییییی بیشتره

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻