2777
2789
عنوان

با اینکه خیانت کرد ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 67 پست
دیوانه ایرانی یه اصطلاحهاوم ببین هرچی بیشتر بهش فکر کنی بیشتر اذیت میشیبا توجه ب اینکه قبلا گفتی ۱۷س ...

ایرانی و که میدونم یه اصطلاحه ولی جاش نبود

نه نمیگم بدون اون میمیرم چیزمم نیست

ولی خب به هرحال بعد یه سال تموم شد به بدترین شکل 

خودمم همه اینارو میدونم ولی نمیتونم جلوشو بگیرم

کلا یکی دو هفتس این اتفاق افتاده طبیعیه حالم بد باشه

☀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سیک🍭

😂🍑

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

ایرانی و که میدونم یه اصطلاحه ولی جاش نبودنه نمیگم بدون اون میمیرم چیزمم نیستولی خب به هرحال بعد یه ...

ارع طبیعیه ولی هرچی بیشتر بهش فکر کنی بیشتر اذیت میشی و دیرتر از یادت میره 

دوهفته ناراحتی کردی دیگه بسه از فردا برگرد ب زندگی قبلیت

متاهل🩷🍃
امضات به سیست نمیخوره خودت دقیقا داری سرتو میکنی تو کوچه های مردم مراقب باش اون داخل گیر نکنی خفه شی ...

وای عزیزه من چقد پیگیریییی خودت میگی ریپ نزن میزنم باز میزنی استیکربرات میفرسم باز ریپ میزنی نعشه کردی؟

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

ارع طبیعیه ولی هرچی بیشتر بهش فکر کنی بیشتر اذیت میشی و دیرتر از یادت میره دوهفته ناراحتی کردی دیگه ...

دست خودم نیست که بگم بسه پس واقعا بسه 

هرکاریم کنم آخر شبا که هیچ کاری نیست که بکنم و همه جا ساکته یادش میوفتم

☀️
دست خودم نیست که بگم بسه پس واقعا بسه هرکاریم کنم آخر شبا که هیچ کاری نیست که بکنم و همه جا ساکته یا ...

هروقت یادش افتادی یاد کاری که باهات کرد بیوفت ببین لیاقت داره تو بشینی غصه بخوری؟!

متاهل🩷🍃
عزیزم تا تجربه نکنی نمیفهمی چی میگمولش کن

تجربه کردم ک دارم میگم😁

براهمین میگم وقتی یادش میوفتی دل تنگش میشی و به خوبی هاش فکر میکنی

همون لحظه به خیانتش فکر کن و ازش کامل متنفرشو

متاهل🩷🍃

بخاطر اسی بت هیچی نمیگمااا ۳تا کاربری دیگه دارم این بسته شه با اون یکیا میام ولی‌ارزش نداری بخاطر یه سسمغز قید کاربریمو بزنم تعلیقیمو نثار یه ادم باارزش میکنم😂

تجربه کردم ک دارم میگم😁براهمین میگم وقتی یادش میوفتی دل تنگش میشی و به خوبی هاش فکر میکنیهمون لحظه ...

کلی به همه اینا فکر کردم 

من دفعه قبلیم همه اینارو تجربه کردم حتی بدترش

ولی نباید جلو این حسارو بگیری 

نمیشه هم گرفت

☀️