2777
2789
عنوان

تو این سایت یه سریا انقد چیپ و خزن

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 148 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

موافقم باهات، خیلی ها همش تهدید به گزارش میکنن،یه تاپیکی بود خانمه داشت راجب خیانت شوهرش حرف میزد،منم به شوخی گفتم باید اونجاشو قطع کنی که دیگه ازین غلطا نکنه،2 نفر ریختن سرم ک چرا چرت پرت میگی و گزارشت میدیم،بنظرتون حرف بذی زدم من؟

حیوان دوست❤️❤️❤️یک عدد دانش آموز😐

خانوما فداتون بشم یه صلواتم واسه سلامتی بابام بفرستید ممنون

میخواستم بگم بیا برو تو جیبم امضاتو دیدم

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

بدتر از اونا

مثلا میگی سینه باسن ندارم میگن بیا مال مارو ببر! 

اخهههععع؟ 

مگ میشه؟؟؟ 

زنیکه پزوووو

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
موافقم باهات، خیلی ها همش تهدید به گزارش میکنن،یه تاپیکی بود خانمه داشت راجب خیانت شوهرش حرف میزد،من ...

حق گفتی 

منم دیشب تاپیک زدم درمورد طلا عقده هایی ها زدن ترکوندن واقعا سوال واجبی داشتم

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

بدتر از اونامثلا میگی سینه باسن ندارم میگن بیا مال مارو ببر! اخهههععع؟ مگ میشه؟؟؟ زنیکه پزوووو

بنده خدا ها خیرات کردن که

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

بدتر از اونامثلا میگی سینه باسن ندارم میگن بیا مال مارو ببر! اخهههععع؟ مگ میشه؟؟؟ زنیکه پزوووو

اه اه چندشا