2777
2789

اگه فامیل عروس بودیم بعد باید خانواده داماد رو هم دعوت کنیم؟ 

خانواده عروس رو هم باید دعوت کنیم ؟ همه خواهر و برادرها یا فقط اونهایی که تو خونه هستند؟ اگه زیاد باشن چی؟ نمی شه فقط عروس و داماد دعوت کرد؟ 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما خانواده داماد بودیم

خانواده و عروس، مادربزرگ پدر بزرگش دعوت کردیم

اونا هم خانواده مارو خانواده اون یکی داداشم

وزن اولیه:95.400💙هدف اول:90 ✅💛 هدف دوم:85✅💚 هدف سوم:77💗وزن فعلی:81.600💜

اگه فامیل نزدیکن خانوادگیاگه فامیل دور هست عروس و داماد و پدر مادهاشون

یا خدا این که خیلی می شن هم خانواده عروس زیادن هم خانواده داماد!  

اگه فقط عروس و داماد دعوت کنیم به نظرتون زشته؟ 

یا خدا این که خیلی می شن هم خانواده عروس زیادن هم خانواده داماد! اگه فقط عروس و داماد دعوت کنیم به ...

فقط عروس و داماد ،اگه فامیل نزدیک باشن با خانواده مال گذشته بود که خونه ها ویلایی ،هزبنه ها پایین الان فقط عروس داماد 

بستگی به رسم شهرتون داره ، ما داماد رو همراه خانوادش یعنی مادر و پدر و خواهر و برادر دعوت می کنیم حالا تعداد هر چی باشه برای پاگشایی خواهرم جاری و خواهر شوهر  با هم ۲۰ نفر بودن دعوت کردیم ، البته طرف مقابل هم دعوت می کنه 

بستگی به رسم شهرتون داره ، ما داماد رو همراه خانوادش یعنی مادر و پدر و خواهر و برادر دعوت می کنیم حا ...

😬😬😬😬😬😬 این که خیلی می شه فکر کنم ۴۰ نفر باشن