2777
2789
الهی ب حق فاطمه زهرا خداوند صبر زینبی بدعمنم تازه از دست دادم پدر مهربونمواصلا نمیخام اون روزای اولو ...

خدا رحمتشون کنه الان میفهمم چقدر برای یه دختر سخته 

منو امروز نمیزاشتن راحت زجه بزنم داغون شدم اصن 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا رحمتشون کنه الان میفهمم چقدر برای یه دختر سخته منو امروز نمیزاشتن راحت زجه بزنم داغون شدم اصن

بیین فقط میتونم بگم میگذره

تا چهلم همین حالم داری

با پوست و‌گوشت و استخون میفهممت

قرآن ک بخونی یکم اروم میشی

ببین انمیشن egg رو ببین ۸ دقیقس ولی یکم دیدتو عوض میکنه.

من اسمش برام جالب بود رفتم دیدم 

این انتقاد من از ش میدونم طولانیه ولی جای حرف داشت عزیزم

ولی کاملا مسخره بود درسته ی جاهایی برای اینکه جالب نشونش بدن حرف های قشنگی می‌زند

مثل اینکه به هر بدی یا خوبی کردی انگار به خودت کردی 

ولی دقت کنی این ساخته یک آدم بی دینه که در لباس خدا داشت بی خدایی رو رواج 

میداد فهمیدی چی گفت اون شخصی که مثلا خدا بودگفتش که تو هر دنیای یدو مثله من هست

در صورتی که چینین چیزی کامللللللا غلطه خوده خدا گفته یگانست و همتایی نداره 

یا مثلا به اون آدمه گفت تو بچه ی منی در صورتی که خدا واضحا توی قرآن

گفته من نه بچه دارم نه فرزند کسی هستم 

خدا سازنده این جهانه کل دنیا ب غیر زیر مجموعه هاش بیشتر از ۲ تا دنیا

نیست دنیای مادی دنیای آخرت بقیش شر و ور های بودایی هاست

اگه شما بودایی هستید که مسئله اش فرق داره ولی اعتقاد به تناسخ یعنی 

اعتقاد به چند خدایی بودن و کافر بودن 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
خدا رحمتشون کنه الان میفهمم چقدر برای یه دختر سخته منو امروز نمیزاشتن راحت زجه بزنم داغون شدم اصن

عزیزم خیلی برات ناراحت شدمم   خدا بهت صبر بده . واقعا نمیدونم چی بگم جز صبر و آرامش برای تو   

روح پدرتون قرین رحمت الهی.کاش اسمشو میگفتی به نیتش براش ۱۰۰ صلوات می‌فرستادم 

من اسمش برام جالب بود رفتم دیدم این انتقاد من از ش میدونم طولانیه ولی جای حرف داشت عزیزمولی کاملا مس ...

سنخیت تو همه ادیان بهش اشاره شده. حتی شاعران معرفی چون مولانا این غزلشو بخون ما زبالاییم و بالا می رویم ما زدریاییم دریا می رویم... این جهان اصلا امتداد نداره بی کرانه. تو قران هم به این امتداد اشاره شده (۷ اسمان)

عزیزم خیلی برات ناراحت شدمم خدا بهت صبر بده . واقعا نمیدونم چی بگم جز صبر و آرامش برای تو روح پد ...

ممنون میشم بیای پی وی

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭

سنخیت تو همه ادیان بهش اشاره شده. حتی شاعران معرفی چون مولانا این غزلشو بخون ما زبالاییم و بالا می ر ...

شوخی میکنی؟ تناسخ یکی از معنایش میشه چند خدایی 

توی همه ادیان الهی مثله شیعه اسلام که هیچی 

در مسحیت و یهودیت هم رد شده 

اسلام که جای خود دارد یا شما قرآن رو درست نخوندی یا معنی تناسخ رو نمیدونی

قرآن گفته این دنیا رو دارین برزخ با قیافت تماممم بعدش الله العلم

منظوره مولانا هم اینه مثلا یروز پول داریم و موقعیتمون خوبه یروز باید با نداریمون بسازیم  و همون 

زندگی بالا پایین داره نه که تناسخ.

تناسخ ماله اعتقاد بودا و شیاطینه 

اصلا برو بوداییت رو بخون ببین چقدر دین چندشی دارن اینم از اعتقاد اوناست

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
شوخی میکنی؟ تناسخ یکی از معنایش میشه چند خدایی توی همه ادیان الهی مثله شیعه اسلام که هیچی در مسحیت ...

به عرضت اشتباه رسوندن پس. جهان امتداد نداره این قدر میاییم تا کامل تر بشیم و بعد میریم مرحله ی بعد و می رویم و می رویم اصلا پایان معنایی نداره.

من اسمش برام جالب بود رفتم دیدم این انتقاد من از ش میدونم طولانیه ولی جای حرف داشت عزیزمولی کاملا مس ...

تو انمیشن که دیدی اون از یه مرحله بالاتر اومده بود سراغش. تو اونجام باز کامل نیستی. کاملیت معنایی نداره جهان بی انتهاس

به عرضت اشتباه رسوندن پس. جهان امتداد نداره این قدر میاییم تا کامل تر بشیم و بعد میریم مرحله ی بعد و ...

والا این حرفای شما بوی کفر میده عرض من که درسته عرض شما برخلاف اسلامه و عقیده منه

میدونی هندیا سره همین تناسخ وقتی ی آدم معلول یا مریض ببین باهاش بدرفتاری میکنن؟

چون میگن حتما تو زندگی قبلیش آدمه بدی بوده ماعم باید باهاش بدی کنیم تا به سزای عملش برسه😐

تو واقعا میخوای ب همچین اعتقادی معتقد باشی من حرفی ندارم خدا راهتو درست کنه 

یکم بیشتر سرش تحقیق کن میفهمی چقدر بی معنیه فقط شیاطین گندش کردن