2777
2789
تو انمیشن که دیدی اون از یه مرحله بالاتر اومده بود سراغش. تو اونجام باز کامل نیستی. کاملیت معنایی ند ...

قران اینو گفته یا بودا های گاو پرس؟😂 عزیزم لطف به خودت احترام بزار

که به اعتقادات یسری گاو پرس معتقد نباشی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
والا این حرفای شما بوی کفر میده عرض من که درسته عرض شما برخلاف اسلامه و عقیده منهمیدونی هندیا سره هم ...

نه. بدی کردن به اون شخص ینی بدی کردن به خودت. ما هنوز معلوماتمون کامل نیس اینو مرحله ی بعد بریم میفهیم. تو منی و من تو. سخته عزیزم میدونم. خیلی پیچیدس. ادیانا هم دست کاری میشین. فقط راهش علمه. علم هایی مثل ریاضی، فیزیک. مغزو باز میکنه. سیاه چال ها رو دیدی؟ یا مثلت برمودا یا اهرم مصر. این موضاعات ربطی به دین نداره و از دینی طرفداری نمیکنم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه. بدی کردن به اون شخص ینی بدی کردن به خودت. ما هنوز معلوماتمون کامل نیس اینو مرحله ی بعد بریم میفه ...

من بیشتر از علم دین اسلام رو قبول دارم 

به علت اینکه دین اسلام از علم جلو تر همه چیو گفته 

سالی دو بار دو تا دانشمند میاد حرفای قرآن و خدا رو کشف میکنن 

هر چیزه علمی از خوده اسلام در اومده و ساخته شده چون کسی که اسلام رو

ساخته خداست و سازنده جهان و علم فیزیک همممممه اینا خداست

نیازی نیست به پیش فرضی ها فکر کنیم جواب اصلی تو دست ماست دینه یکتا پرستی! 

بعد تازه علم نمیتونه تناسخ که میگیو به طور واضح ثابت کنه اینجا علم قدرتی نداره فقط خدا و خدا و خدا

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
من بیشتر از علم دین اسلام رو قبول دارم به علت اینکه دین اسلام از علم جلو تر همه چیو گفته سالی دو با ...

انرژی منفی، مثبت. امواج رادیویی، فرا بنفش هاو....وقتی میمریم سلول هامون از بین نمیره بر میگرده. مثلا میره تو بدن مورچه ها یا کود میشه برا گیاهان و..‌ این حرفا رو من نمی زنم. یکی از فامیلامون معلوماتش خیلی بالاس کتاب زیاد نوشته و به گفته ی خودش با موجودات عجیب غریبیم در ارتباط بوده. ازش پرسیدم راه راست چیه گف علمه. تا میتونی ریاضی، فیزیک، فلسفه یاد بگیر به قدری که خودت مخترع بشی.

من بیشتر از علم دین اسلام رو قبول دارم به علت اینکه دین اسلام از علم جلو تر همه چیو گفته سالی دو با ...

تازه خیلی گوشزد کرد به کسی اینا رو نگم . گالیور که اون زمان جلوتر بود و کشتنش. ممکنه حتی جونتم تو این راه از دس بدی تا همین قدر کافیه دیگه چیزی نمیگم دردسر نشه یه وقت برام.

انرژی منفی، مثبت. امواج رادیویی، فرا بنفش هاو....وقتی میمریم سلول هامون از بین نمیره بر میگرده. مثلا ...

آره آدم از زیاد مطالعه کردن عقلش ممکنه از دست بده 

حرفه درستی زده ولی کامل نزده ما به علم نیاز داریم که این دنیامون رو یجوری رد کنیم 

و یکم راحت تر باشیم ولی این علم کمک گر جسممونه 

این دین آدمه که روح انسانو کامل و دانا و عاقل میکنه 

خیلی مهمه که آدم به چه چیزی اعتقاد داشته باشه 

واسه اعتقاد به چیزی ببین چه کسانی پیرو اون دینن

و چه چیزی رو میپرسن مثله هندو و بودا ها که گاو می‌پرسن خیلی فرقه با اسلام که خالق تمام جهان رو میپرسن

هر چیزی اندازه ای داره افراط در مطالعه یا تفریط هر دو ضرر رسانه

تازه خیلی گوشزد کرد به کسی اینا رو نگم . گالیور که اون زمان جلوتر بود و کشتنش. ممکنه حتی جونتم تو ای ...

گالیور از خدا جلو تر بوده؟😂

بنده خدا داشت سیر و صفا میکرد یهو ی سیب افتاد رو سرش 

بحثه من بحثه علمی نیست بحثه اعتقادیه گلم 

گالیور از خدا جلو تر بوده؟😂بنده خدا داشت سیر و صفا میکرد یهو ی سیب افتاد رو سرش بحثه من بحثه علمی ن ...

اون که نیتونه عزیزم😂 گالیور همون کسی بود که میگفت زمینه که به دور خورشید میچرخه نه خورشید. که بعد به خاطر این حرفش اعدامش کردن. اره از دوران خودش خیلی جلوتر بود. که بعدها فهمیدن حق با گالیوره.