2777
2789
من که آبلیمو میریزم ولی خیلی خوشمزست والی الان دلم خواست😅

با ابلیمو هم خوب میشه ولی من کلا سالاد با ابلیمو دوس ندارم برا ذرت سس رو با آبلیمو قاطی میکنم خوب میشه

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابام سلطان سم های ترکیبیه ،یبار دیدم داره یه چیزی شبیه عدس پلو میخوره بعد گفتم خدایا ما که عدس پلو ...

این کجاش سمیه یبار عدسی بپز با برنج جدا.قاطی کن بخور  با ترشی .بعد جوجه این غذاس ک ازش سیر نمیشم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
بابام 🥲🥲🥲 چطو مسموم نمیشن؟😂

معده مون عادت کرده البته یه دو سالی هست معده ام لوس شده یه اداهایی میاد که من زیاد تحویلش نمیگیرم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
گوبولی‌..چه اسمیم داره معلومه خوشمزه س

فوق العاده اس اینم عکسی ک اونروز ازش گرفتم🤭

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
یا خدا تو توی یه لیگ دیگه بازی میکنی😆یادمه بچه بودم یبار جنگل رفته بودیم خوراکی صبحانه یادمون رفت. ...

😂😂😂یه بار امتحان کنی مشتری میشی 

همه اطرافیانم معتادش شدن اصلا طعم فضایی داره 😂

اتفاقا مزه میده اونجور مواقع میچسبه به آدم🌹