2777
2789
عنوان

امروز سومین روز آزمایش اچ پی وی انجام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 42 پست
بعد کجاها بیشتر در میاد؟ چه اندازه ای آن؟ رنگشون شکلشون

برای من شکل خاصی نداره اطراف واژنم رنگ سفید هست بیشتر رنگ پوستم اندازه یه عدس نصف کنی کوچیک تر ولی برای نامزدم بزرگ بود خیلی بزرگ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای من شکل خاصی نداره اطراف واژنم رنگ سفید هست بیشتر رنگ پوستم اندازه یه عدس نصف کنی کوچیک تر ولی ب ...

وای خدا 

منم همش توهم HPV

HIV دارم 

دیگه نمیدونم چیکار کنم 

دیوونه شدم 

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 

عشقو حالشو اون خرابا میکنن اونوقت شما باید بری دکتر 😔

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
سر همین خودم خیلی باختم وقتی نامزد کردم باکره بودم از همین میسوزم

عزیزم❤

به نامزدت جی گفتی باهاش دعوا نکردی ؟ 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
ن من میزدم اندازه نوک سوزن اصلا بزرگ نمیشدن ولی خیلی خارش داشتم

من خارش ندارم بعد الان دکتر محلول داده بزنم سه تا خیلی کوچیک اصلا پیداشون نمیکنم نمی‌دونم دکتر چطوری دیده 

مگه رابطه داشتی من رفتم دکتر گفت از ژیلت اینا استفاده نکن استخر نرو اینا الودن

استخر نریم کجا بریم 

من خودم ماهی ۳ بار میرم بخدا تاحالا کوچکترین چیز تدیدم اینا فقط مال رابطه با ادم الودست وگرنه کل زنای استخر باید زیگیلی میشدن

عزیزم❤به نامزدت جی گفتی باهاش دعوا نکردی ؟

یک ماه اول اصلا قبول نمی‌کردم ادامه بدم بعدش دیدم اونم تقصیری نداره اشتباه کرده توی گذشته خودشم حالش بد بود که داشت سعی کردم درکش کنم باهم حلش کنیم که خداروشکر اون درمان شده من هنوز اینجوریم 

استخر نریم کجا بریم من خودم ماهی ۳ بار میرم بخدا تاحالا کوچکترین چیز تدیدم اینا فقط مال رابطه با ادم ...

نمیدونم واقعا توضیح میداد بعضی زنا پریودن میرن استخر بعد دستشویی میکنن از بدن وارد میشه بعد دوسال نشون میده چیزایی بود که اون می‌گفت ولی من میگم فقط از رابطه میاد 

یک ماه اول اصلا قبول نمی‌کردم ادامه بدم بعدش دیدم اونم تقصیری نداره اشتباه کرده توی گذشته خودشم حالش ...

درمان شده چجوری تو گرفتی

نمیدونم واقعا توضیح میداد بعضی زنا پریودن میرن استخر بعد دستشویی میکنن از بدن وارد میشه بعد دوسال نش ...

من از ۱۶ سالگیم تا الان ۲۴ سالمه 

خواهرشوهرم استخر دارن عمومی ماهی ۳ بار میرم 

حتی عفونت عادی هم نگرفتم 

فقطو فقط از رابطست اینجوری ک هرکی از اب بگیره سنگ رو سنگ بند نمیشه پس این مربی شناها از مریضی باید میمردن هروز یک هنر جو دارن