2777
2789

درک نشدن باشه 

زیر قول و قرارها زدن باشه 

حرف همو نفهمیدن باشه اشتی مون جدیدا حتی به یک ساعتم نمیکشه دم به دقیقههههه دعوا داریم هر دقیقه سر یه چیزی تازه اشتی کردیم ۵دقیقه محبت و اشتی بینمون رد و بدل نشده داره بهم میگه با این دعواهایی کع میکنی و کارات بچه بد بار میاد یا میره به همه میگه ما دعوا داریم. میگم مگه دعوا فقط مقصرش منم خب یه سرشم تویی اصلا نمیفهمه بازحرفو به جایی میرسونه که منو عصبی کنه واقعا دیگه تحمل این شوهرو ندارم 

ققط نقش هم خونه رو برا من داره اصلا مثل شوهر نیست خسته شدم دیگه علنا طلاق عاطفی گرفتیم فقط ثبت نشده 

چند ماه پیش دنبال کارا طلاق بودم هی گفت یه فرصت دیگخ بهم بده به خاطر بچم دادم که دلم نسوزه اما بلایی سرم اورده که از حماقت خودم بیشتر عصبانیم. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

فقط ی سوال شما همون عاطی ۷۴ قدیم هستی که یکبارم جهازتو جمع کردی رفتی خونه پدرت موقع جهاز جمع کردن شوهرت به بابات توهین کرده بود

شوهرتم گمونم نظامی 

اونی یا یکی‌دیگه 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظر من این طور زندگی ها سرانجامی نداره یا جدایی یا هم تحمل همراه با حسرت و بیماری و غصه و.... ‌

هردوتون‌ باید تصمیم بگیرید عوض بشید کوتاه بیاید سکوت کنین وگرنه همیشه همینه 

جدایی بهتر ازین زندگی هست ولی اگر شرایط بعد جداییت بدتر از الانته بمون

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

فقط ی سوال شما همون عاطی ۷۴ قدیم هستی که یکبارم جهازتو جمع کردی رفتی خونه پدرت موقع جهاز جمع کردن شو ...

نه یه عاطی ۷۴دیگه اما بچه ها میدونن اون یکی هم دائم زندگیش پر از دعوا بود. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
نه یه عاطی ۷۴دیگه اما بچه ها میدونن اون یکی هم دائم زندگیش پر از دعوا بود.

اره طفلک مدت زیادی پیگیر تاپیکاش بودم ولی یهو رفت ..

تو دعوا دو طرف مقصرن  حالا یکی کمتر یکی بیشتر  اون بچه ام این  وسط فقط شاهد دعوا تنش  و درگیری  براشم مهم نیست کی مقصر  فقط حس تنفر نسبت به دوتا تون پیدا می کنه

کسی که دائم به طلاق فکر کنه  چطوری میخواد زندگیش بهتر بشه فقط دنبال اینه بهونه هاش برا طلاق تکمیل بشه که الحمدلله برا تو داره میشه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷