2777
2789
عنوان

چرا من قناعت کنم ک مرد بره خونه بخره تهشم ب نام خودش میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 120 پست
برادرشوهرم همه‌چیز داشت همچیز .... خونه ماشین طلا ......ولی لج و لجبازی ....نابود کردن. موافقم با با ...

باهم ساختیم قشنگه 

میدونید همه ی حرفا درسته ،حرفایی اسی هم درسته 

پسرای الان واقعن لوس شدن 

به نظر من ب دو طرف بستگی داره ( اعتماد و آرامشاولویته تو زندگی)

دوووور از زندگیتون خیلییی دور باشە ،اکە شوهر شما هم خیامتکار یا لاشی یا کثافت میبود الان‌شما هم‌موعظ ...

والا یاد عمه خودم میوفتم که موعظه میکرد و حتی تا مغازه و سیم‌کارت شوهرش به نام خودش بود🤦

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برادرشوهرم همه‌چیز داشت همچیز .... خونه ماشین طلا ......ولی لج و لجبازی ....نابود کردن. موافقم با با ...

شما خانوم عاقل و پخته ای هستین و قطعا تو زندگی موفقین..میفهمین چی میگم..بعضی جوونای ما میخوان راه صد ساله  رو ی شبه برن...گندم بکارن جو درو کنن..دریغ از صبوری گذشت از خودگذشتگی

اصلا اخ و پیف نیست.من میگم چند صباحی کنار مرد باید زندگی کرد اعتمادشو جلب کرد شریک زندگیش شد بغد ادع ...

خب گلم من نمیرم تو زندگی همسرم بگم خونه ای ک ب نامته رو وردار نصف کن 

اما وقتی قراره خونه بخریم منم حق دارم وظیفشه نصف کنه حتی لطف نیس هم من مجبورم قناعت کنم هم منم حتی اگ خانه دار باشم هم هزینه یکی ک از صبح بشوره بسابه بپزه بچه بزرگ کنه مث ی معلم ب خصوصی به بچت درس بده و.... میدونی چقدره؟؟؟ از حقوق مرد هم بیشتر میشه پس حق نه لطف

اصلا اخ و پیف نیست.من میگم چند صباحی کنار مرد باید زندگی کرد اعتمادشو جلب کرد شریک زندگیش شد بغد ادع ...

خب چرا فقط جنسیت زن اعتماد جلب کنە و حسن نیییتتتت نشون بدە؟؟؟

مگە همون اندازە کە مرد زحمت میکشە زن هم نمیکشە؟؟

اصلا بابا نصف نصف نە و دو تا چهارتا!!!

چرا فقط زن باید حسن نیت نشون بدە؟

تازە من اون خانومایی کە شاغ هستن،کارمندن،شغل آزاد دارن،کشاورزن، دامدارن و کارگرهستن رو فاکتوووور گرفتم!!!!

چرا انقدر جنسیت ما خود کم بینە و فقط خودشو میکوبە؟

خانوم میبینی هم خانە دارن هم پرستار بچەن هم معلمن هم کارگرە!!

بعد مرد میاد یە بادی بە غبغب میزنە کە فلان خونە رو فلان مقدار خریدم!!

همەشم بە اسم خودش

تفففف بە غیرتشون

تف بە قبر هرکی اینا رو تربیت کرد

ولش کن بابا اینا از سلول های خاکستری مغزشون کار نمیکشن انگار به جای اینکه کل جامعه ک عشق و لوس بازی ...

مودب باش.شعور تبادل نظر هم داشته باشین بد نیست..ازدواج ینی مونس همدم اوردن تو زندگی...شما جرتکه دستت گرفتی امیدوارم کیس مناسب پیدا کنی 

خب چرا فقط جنسیت زن اعتماد جلب کنە و حسن نیییتتتت نشون بدە؟؟؟مگە همون اندازە کە مرد زحمت میکشە زن هم ...

ما طوری رفتار میکنیم ک مردامون میخرن و بنام هم میزنن..شاید ی جای کار همون خانوما هم تو رفتارشون بلنگه..همه چیزو از چشم مرد نبینیم...مرد هم زحمت میکشه تا زن و بچه ش تو رفاه باش و بهترینها رو خرج کنن

خب چرا فقط جنسیت زن اعتماد جلب کنە و حسن نیییتتتت نشون بدە؟؟؟مگە همون اندازە کە مرد زحمت میکشە زن هم ...

بسگی زن ها احمقن چرا تف ب مردا؟؟؟ حق این زن هاست وقتی اینجوری ب مردا باج میدن حقشونه مردا هار بشن