2777
2789
عنوان

چرا من قناعت کنم ک مرد بره خونه بخره تهشم ب نام خودش میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 120 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نە والا گیر آدم عادل افتادن!!زن میبینی خیلی از عمە ایشون عاقلتر و پختەتر شاننس از شوهر نیاوردە گیر ی ...

دقیقااااا من اینو به عینه دیدم 

تاپیک اخرمو بخون ببین چه بلایی سر دوستم اومد 

فکر کنم چند ماه دیگه خدای نکرده تو خیابون بمونه تو کشور غریب 

نە والا گیر آدم عادل افتادن!!زن میبینی خیلی از عمە ایشون عاقلتر و پختەتر شاننس از شوهر نیاوردە گیر ی ...

آره. . پنج انگشت شبیه هم نیستن . شایدم همینطور که شما می‌فرمایید من از خدای مهربونم برای جوونای سرزمینم بخت خوب. رزق کثیر آرزو میکنم چنان به آرامش برسن که دغدغه ای نداشته باشند ،🌺🌺🌺🌺🌺

ما طوری رفتار میکنیم ک مردامون میخرن و بنام هم میزنن..شاید ی جای کار همون خانوما هم تو رفتارشون بلنگ ...

من کە فعلا مجردم ولی شما بازم نمیخوای متوجە بشی من چی میگم

میگن یکی کە خوابیدە رو‌میشە بیدار کرد،یکی خودشون زدە بە خواب رو نمیشە 

من عرض کردم خانوم هست غیررر از خانەداری کە ۱۰۰٪ برعهدەی خودش هست ،کارگری هم میکنە،اینجا دیگە آقاااا وظیفەشە وظیفەەەە،نیاز نیس خانوم اصلا رفتاری نشون بدە یا ندە،نمیخوام آینو بگم،ولی امثال شما خوشی زدە زیر دلتون،چون مردِ همراە و همدل کنارتونە و شانسشو داشتین،وگرنە هنر خودتون نبودە!! البتە عرض کنم کە چشم بد دور ان شااللە احقاق حقوق همە بانوان سرزمینم 

عزیزم میگم بعضی آقایون کلا اخلاق خوب و عادلی دارن و ربطی به اعتماد همسر و ... نداره عمه هم آدم فوق ا ...

اوف . پس اینطور . بابای من چند تا رسم تو فامیل گذاشت حتمن حتمن باید یک خونه به نام زن باشه  چون خدای نکرده بعد مرگ مرد زن آواره نشه یا بچه یا پدر شوهر.... ما اصلن موافق به نام زدن خونه به نام بچه نیسیم . فقط به نام زن باشه 

ولی ی زن دایی داشتم خیلی بی جنبه بود تا خونه به نامش شد ی طوفانی راه انداخت که نگو .... فیلمی شده بود لعنتی .اصلن از خودش در اومد ی کلام می‌گفت خونه دارم میندازمت بیرون حالا داییم ماشاالله بساز بفروش ده تا خونه بیشتر داشت.

چه رسم خوبی خدا پدرشو بیامرزه بله بعضیا واقعا جنبه ندارن متاسفانه

آره اول خودش زد بعد اون چقدر مسخره کردن میگفتن زن ذلیل ...ولی هر جا نشست گفت علتشم گفت. تا همه زدن !!!دیگه بعد اون جا افتاد 

ولی به طرفین ربط داره میدونید ما از کیفیت و داخل  زندگی دیگران خبر نداریم که  نمی‌دونیم چی میگذره بینشون . ولی خوبه که مدیریت کنیم  .  دوستی خوبه، چه زن چه مرد وقتی ببین طرف مقابلشون از در دوستی وارد شده  زندگیشون شیرین میشه بهم اعتماد میکنندزن قناعت می‌کنه ،طلا میده، مردم هم متقابلن ...

دقیقا این رو قبول دارم و کاملا درسته

می‌دونی عزیزم. بعضیا مدیریت و قناعت رو اشتباه میگیرن 

نه اینقدری بزنی  فردا بگی زن بی خرج زن بی ارج

نه اینقدر خرج کنی سر سال نه پیش پول داشته باشی سر ماه کرایه نداشته باشی ....

مدیریت خوبه ،💞