2777
2789
عنوان

چرا من قناعت کنم ک مرد بره خونه بخره تهشم ب نام خودش میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 120 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکر خدا زندگیتون خوب بوده و خودتون میگید همه چیز به نام شماست پس چطور میگید مهم نیست چیزی به نام خان ...

من اصلا نگفتم مهم نیست.گفتم عشق و وفا و همراهی بدین مدیریت کنید اعتماد جلب کنید ک بشه اسم شما رو گذاشت شریک زندگی

من با شما نمیتونم بحث کنم چون ازروی تجربه حرف میزنم.شما نامزدی و من ۲۶ ساله ازدواج کردم..برای همین ا ...

خب شما با مرد قدیم ازدواج کردی ن مردای بچه سال امروز ک عرضه و جنم ندارن تق ب توقی میخوره زندگی ب طلاق ختم میشه ادم باید فکر خودش برداره

من اصلا نگفتم مهم نیست.گفتم عشق و وفا و همراهی بدین مدیریت کنید اعتماد جلب کنید ک بشه اسم شما رو گذا ...

تاپیک آخر منو میخونی؟؟؟؟

همین امشب زدم 

الآنم کلی براش گریه کردم و سر درد دارم شدید 

توی زندگیشون عشق و همراهی و ... هم بوده ولی دنیا بالا پایین زیاد داره و دلیل نمیشه چون مثلا منو شما همسرمون شکر خدا نرماله همه اینجوری باشن

کسی کسیو عابر بانک نمی‌بینه عزیزم اسم زندگی مشترک روشه عزیزم یعنی همهههه چیز مشترک چه توی غم چه توی ...

خب باشه مگه من گفتم غیر اینه اگ خونه ای ک خریده میشه مشترک باشه ب قول شما چرا ک ن منم با دل خوش قناعت میکنم 

ولی وقتی قراره همش ب نام مرد باشه چرا قناعت کنم مگه احمقم

خب باشه مگه من گفتم غیر اینه اگ خونه ای ک خریده میشه مشترک باشه ب قول شما چرا ک ن منم با دل خوش قناع ...

دقیقا منم موافقم

من خودم از اول با همسرم سنگامو وا کندم 

گفتم از اول همراه هم هستیم و همه چیز بینمون نصف نصف

وای نه اگر طرفت بویی از انسانیت نبرده باشه همچیزو میبخشی و فرار میکنی

بخدا ک راست میگین..ی روزایی کنار همسرم داشتم ک حاضر بودم هیچ پولی نباشه و همسرم سالم باشه...ی روزایی کنارم بوده ک باورم نمیشده ازش جون سالم ب در ببریم...اونجا پول ب چ کار ادم میاد..وقتی ۴۰ سال رد میشه فقط میخوای عشق و محبت ب همسر بدی..اونوقت باید ببینی تو زندگیت چقدر برای بانک عاطفه بین زن و مرد..محبت پس انداز کردیم ک خرج زندگیمون کنیم

این ره ک میروید ب ترکستان است..همش چرتکه.همش حساب و کتاب...پس عشق و وفاداری و همراهی کجای زندگیتون ن ...

دوووور از زندگیتون خیلییی دور باشە ،اکە شوهر شما هم خیامتکار یا لاشی یا کثافت میبود الان‌شما هم‌موعظە نمیکردین حرف از عشق و وفاداری و‌همراهی نمیزدین

مگە شما ماشینتون رو بیمە میکنین بە نیت اینکە حتما تصادف کنین بیمە میکنین؟؟

خیر

احتمالاتە

در ازدواج هم یکی از احتمالات ،طلاقە

اگە مرد بەهر دلیلی بعد از دە پونزدە سال طلاقت داد و همە اموال بەنامش بود چیکار میخوای بکنی،اینم با این وضعیت الان مملکت کە خیلی راااحت میتونن از مهریە دادن قسر در برن

جالبە شما میگی همە اموال بەنامتونە ولی واسە بقیە اخ و پیفە

بخدا ک راست میگین..ی روزایی کنار همسرم داشتم ک حاضر بودم هیچ پولی نباشه و همسرم سالم باشه...ی روزایی ...

برادرشوهرم همه‌چیز داشت همچیز .... خونه ماشین طلا ......ولی لج و لجبازی ....نابود کردن. 

موافقم با بانک عاطفه 

چه اصطلاح قشنگی به کار بردی 

دوووور از زندگیتون خیلییی دور باشە ،اکە شوهر شما هم خیامتکار یا لاشی یا کثافت میبود الان‌شما هم‌موعظ ...

اصلا اخ و پیف نیست.من میگم چند صباحی کنار مرد باید زندگی کرد اعتمادشو جلب کرد شریک زندگیش شد بغد ادعای تنصیف اموال.ن اینکه هنوز ازراه نرسیده اینقد مادی فک کنن و چرتکه بندازه..این رفتارا عمل عکس داره تو زندگی

دوووور از زندگیتون خیلییی دور باشە ،اکە شوهر شما هم خیامتکار یا لاشی یا کثافت میبود الان‌شما هم‌موعظ ...

ولش کن بابا اینا از سلول های خاکستری مغزشون کار نمیکشن انگار 

به جای اینکه کل جامعه ک عشق و لوس بازی ندارن زن و شوهرا اکثرا در نظر بگیره زندگی مثل فیلم ترکی میبینه ک فک کردی با عشق زندگی دوام میاره نننن زندگی خیلی تاریک تر از این ترفاس خیلی ترسناکتره .... دقیقا ممکنه کل جواتی و زیباییت بره بعدم راحت طلاقت بده بعد اون موقع ببینم دم از عشق و لوس بازی میزنسد یا ن