2777
2789
عنوان

چرا من قناعت کنم ک مرد بره خونه بخره تهشم ب نام خودش میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 120 پست
بخدا اینا یادندارن از حقشون دفاع کننن فردا روز میان میان تاپیک میزنن مینالن 😶😐

نه عزیز همه‌چیز اندازه خوبه . من قناعت کردم ولی زندگی هم کردم. . می‌دونی من دوست ندارم بچه م از کسی کم بیاره یا تو جمع نشستم کم بیارم  من پسرمو بهترین مدرسه ثبت نام کردم . بهترین لباس رو میخرم ولی قناعتای خودمم دارم. مدیریت دارم نه ولخرجی......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واللا تو شهر ما اولویت اول خونه و ماشینه اگه یه زوج همش دنبال رسیدگی به قیافه باشن و اینا رو نداشته ...

خب ب نام کی میزنن خونه ماشینو زن یا مرد؟ 

حرف مردم میخوای چیکار بابا

نه عزیز همه‌چیز اندازه خوبه . من قناعت کردم ولی زندگی هم کردم. . می‌دونی من دوست ندارم بچه م از کسی ...

باز اگ خونه خریده بزنه ب نام بچه هم من حرفی ندارم اینم منطقی ن دل من میسوزه ن اون

نه بابا کجا توقیف میشه؟؟؟میگن یه خونه و یه ماشین لازمه زندگیشه از بقیه چیزا میتونی مهریه بگیری

چی بگم والا اطلاع ندارم ولی تا اینجا که دیدم زنا مهریه رو گرفتن خوبم گرفتن 

مالی منظوره 

وگرنه که ضربه روحی خوردن

باز اگ خونه خریده بزنه ب نام بچه هم من حرفی ندارم اینم منطقی ن دل من میسوزه ن اون

لعنتی شوهر من خونه رو به نام من کرد 

بعد خواهرش طلاق گرفت خونه به نامش بود شوهرمو انداخت بیرون جای مهریه هم ماشین صفر گرفت. همه مردای فامیل ی چند روزی ترسیدن . حتی شوهر من بعد به خودش اومد گفت همه مثل هم نیستن،🤣🤣🤣🤣

زن و مرد کنار هم زندگیو میسازن باهم پیشرفت میکنن.ی دست صدا نداره..نمیشه ک اون درامد داشته باشه زن فق ...

زن مگه تو خونه کار نمیکنه؟؟؟

یه آقا بخواد برای بچه پرستار بگیره 

از بیرون غذا بگیره 

یه نفرم بگیره برای تمیزی خونه چقدر باید هزینه کنه تا حالا حساب کردی؟؟؟؟

حالا بحث آرامش و جنسی به کنار اصلا 

واقعا درک نمیکنم چطور فکر میکنید خانم خانه دار کاری نمیکنه و چون درآمد نداره کارش به چشمتون نمیاد 

البته خود من شاغلم ولی واقعا متاسفم برای اینجور طرز فکرها 

برو تاپیک اخرمو بخون ببین وقتی اینجوری فکر می‌کنی چه اتفاقی ممکنه بیوفته

خب ب نام کی میزنن خونه ماشینو زن یا مرد؟ حرف مردم میخوای چیکار بابا

معمولا سر این‌چیزا دعوا نداریم شوهره اگه بخواد خودش بنام‌میزنه ولی خب معمولا برای دختر و پسر مهمه مال و اموال داشته باشن 

چرابکنه؟مگه ب دزد برخوردی؟

عزیزم حقیقتا حوصله بحث با ادمایی مثل شما ندارم 

منطقش اینه هرچی خرید نصف بشه چون تو براش لجه میاری بچه بزرگ میکنی غذا میپزی خونه تمیز میکنی برا بچش معلم خصوصی ای درس کار میکنی باهاش .... هزینه پرستار و کسی ک هر روز بیاد خونتو تمیز کنه یا ی معلم خصوصی برا بچتون سردجمع از حقوق اقام بیشتر میشه هزینش!😐پس حتی زن خانه دارم اینجوری نیس هیجکار نکنه 

اگ دزد نیس باید نصف کنه یا کل خونه بزنه ب نام بچه ک ن دل من بسوزه ن اون

چی بگم والا اطلاع ندارم ولی تا اینجا که دیدم زنا مهریه رو گرفتن خوبم گرفتن مالی منظوره وگرنه که ضربه ...

نه عزیزم بیا من صد نفر نشون بدم نتونستن بگیرن 

حتی دوست خودم با اینکه شوهرش میلیاردره نتونست هیچی بگیره و کم مونده تو خیابون بخوابه طفلی 

اینقدر اعصابم خورده سر این موضوع که هنوز سردرد دارم شدید