2777
2789
عنوان

چرا من قناعت کنم ک مرد بره خونه بخره تهشم ب نام خودش میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 120 پست
خب این مرد باید گزاشت رو سرت وقتی معرف و مرام داره توام براش مرام میزاری ولی اکثر مردا اینجوری نیستن ...

اگه نصف نصف نمیزنه اصلاااا قناعت نکن 

تاپیک آخرم که امروز زدم راجع به همینه حتما بخون عزیزم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شاید من دارم اشتباه فکر میکنم برا همین تاپیک زدم میخواستم منطق پشت قناعت خانوما بدونم؟😐نشون شده ...

انشالله خوشبخت بشی عزیزم 

ببین خوبه زن و مرد بهم احترام بذارن کنار هم آرامش داشته باشن 

نگاه نکن خانما چطور یادت میدن پرت میکنن  که پنج تا انگشت شبیه هم نیستن 

ولی ببین  زندگی فقط خوردن و پاشیدنو تفریح  نیست  آینده ای هست که باید ساخته بشه خواهر گلم . شما طرفتونو بشناس  با آرامش بگیر تو دستت  من مطمینم با دوستی همه‌چیز به دست خواهید آورد . 

آهان پس . شما هم اعتماد نکنید . میتونید سه دونگ سه دونگ کنید

🥲🥲🥲زورم میاد آخه قرار من طلاهامو بدم .بعد خونه بشه به اسم همسرم . 

آره دیگه باید سه دونگ کنن .ببینم تا اونموقع خجالت می‌کشه قبول کنه کلا به اسم من بشه .بنده خدا بابام مال خودش هم میخواد به اسم من کنه اگه قبول کنه .

نکنه به اسم داداشم میکنن

مهربون باش مهربونی رسم دلهای پاک🤍🤍
پس طرز فکر باید چی باشه؟؟؟زن نخوره نپوشه تا خونه بخرن و بعد به نام مرد باشه؟؟؟بعد اگه خدای نکرده ژنو ...

بخدا اینا یادندارن از حقشون دفاع کننن فردا روز میان میان تاپیک میزنن مینالن 😶😐

عمه بزرگه م نخورد نپوشید نَگشت حالا شوهرش یه میلیارده و عمه م یه بیمار روحی که علنا اعتراف میکنه کمب ...

منم دقیقا عین عمت ۸ سال خیییلی سختی کشیدم بااینکه میتونستیم راحت تر زندگی کنیگ اما بلند پروازی اقا نمیزاشت هنوز زیر قسط عروسی بکدیم خونه چند  میلیاردی خرید ! 

بگم در حدی تو فشار بودیم حتی غذایی 

۲۴ سالمه پنیک عصبی شدید میگرن عصبی 

یکساله ک سبک کرده ولی هنوزم ک هنوزه میخوام کارت بکشم دستم میلرزه دست خودم نیست

میرم کافه میرم باشگاه اهنگ گزاشتن سرم درد میکنه میگرن دارم برمیگردم خونه 

زخم معده دارم گیرم رستوران باید فرار کنم دستشویی 

خدا زده به معنای واقعی

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
🥲🥲🥲زورم میاد آخه قرار من طلاهامو بدم .بعد خونه بشه به اسم همسرم . آره دیگه باید سه دونگ کنن .ببین ...

کوتاه نیا 

درکتون نمیکنم چجوری قبول میکنید؟ الان بگو طلاهام میزارم ولی نصف کن 

بعد چی میخواد بگه واقعا در جواب ؟ چرا کلش ب نام اون؟

پس طرز فکر باید چی باشه؟؟؟زن نخوره نپوشه تا خونه بخرن و بعد به نام مرد باشه؟؟؟بعد اگه خدای نکرده ژنو ...

زن و مرد کنار هم زندگیو میسازن باهم پیشرفت میکنن.ی دست صدا نداره..نمیشه ک اون درامد داشته باشه زن فقط خرج کنه..باید توزندگی اهداف مشترک داشت..زن هم اگر اعتماد همسرشو جلب کنه و همراه واقعی باشه شوهر هم خیلی کارا واسش میکنه