2777
2789
عنوان

چرا من قناعت کنم ک مرد بره خونه بخره تهشم ب نام خودش میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 120 پست
نه عزیزم بیا من صد نفر نشون بدم نتونستن بگیرن حتی دوست خودم با اینکه شوهرش میلیاردره نتونست هیچی بگی ...

ما ازدواجمون فامیلیه. معمولا مهریه میدن  ،دعوا نباشه  ،نه سکه های کامل . توافق میکنن. تازه یه طایفه داریم سکه بالا نمیدارن مثلن ۱۴تا میندازن ولی در حین زندگی مهریه رو میدن چون میگن حق زنه بر گردن مرد 

زن و مرد کنار هم زندگیو میسازن باهم پیشرفت میکنن.ی دست صدا نداره..نمیشه ک اون درامد داشته باشه زن فق ...

تو زنی؟ حتی ب حقوق خودت اگاه نیستی 

ببخشیدا هزینه هر بار ارتباط جنسی چقدره اگ قرار ب حساب کشی اینارم حساب کن 

هزینه زن خانه داری ک برا بچش حکم معلم حصوصی داره 

هزینه زن خانه داری ک اشپز ۲۴ ساعته 

پرستار شبانه روزی بچه هاشه 

کل خونه تمیز میکنه 

ی مرد بخواد پول همه اینا بده از حقوقشم بیشتر میشه 

کجا زن فقط خرج میکنه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه رو کی توش زندگی میکنه برو مستاجرنشینی هرسال اساس ب دوش

شما جایی مستاجر میشی و زندگی می‌کنی دلیل میشه خونه برای شما باشه؟؟؟

صاحبخانه هر وقت دوست داشت می‌تونه بیرونت کنه مگه غیر اینه؟؟؟؟

زن مگه تو خونه کار نمیکنه؟؟؟یه آقا بخواد برای بچه پرستار بگیره از بیرون غذا بگیره یه نفرم بگیره برای ...

من ازروی تجربه حرف میزنم.هم شاغل بودم و هم خانه دار..هم قناعت کردم و هم خرج کردم.مدیریت کردم..الان بعد از ۲۶ سال گذر از ازدواجمون.هرچی هست بنام خودمه..این طرز تفکرای امروزی راهی ب ترکستان هست متاسفانه

عزیزم حقیقتا حوصله بحث با ادمایی مثل شما ندارم منطقش اینه هرچی خرید نصف بشه چون تو براش لجه میاری بچ ...

من با شما نمیتونم بحث کنم چون ازروی تجربه حرف میزنم.شما نامزدی و من ۲۶ ساله ازدواج کردم..برای همین این طرز فکرارو اصلا قبول ندارم

من ازروی تجربه حرف میزنم.هم شاغل بودم و هم خانه دار..هم قناعت کردم و هم خرج کردم.مدیریت کردم..الان ب ...

شکر خدا زندگیتون خوب بوده و خودتون میگید همه چیز به نام شماست 

پس چطور میگید مهم نیست چیزی به نام خانم باشه یا نباشه؟؟؟؟

منم ۱۷ ساله متاهلم و همه چیز تو زندگیم نصف نصفه 

مثل شما هم گاها خانه دار بودم گاها کار کردم 

ولی نمیتونم به بقیه بگم اهمیت نداره چی به نام کی باشه

تو زنی؟ حتی ب حقوق خودت اگاه نیستی ببخشیدا هزینه هر بار ارتباط جنسی چقدره اگ قرار ب حساب کشی اینارم ...

این ره ک میروید ب ترکستان است..همش چرتکه.همش حساب و کتاب...پس عشق و وفاداری و همراهی کجای زندگیتون نمود پیدا میکنه

من ازروی تجربه حرف میزنم.هم شاغل بودم و هم خانه دار..هم قناعت کردم و هم خرج کردم.مدیریت کردم..الان ب ...

شما مردای قدیم با این مردای بی عرضه پرنسس الان مقایسه نکن اینا از صدتا زن بدترن مروای قدیم جنم داشتن

این ره ک میروید ب ترکستان است..همش چرتکه.همش حساب و کتاب...پس عشق و وفاداری و همراهی کجای زندگیتون ن ...

قطعا مجردی 

وگرنه زن متاهلی ک ۵ سال از زندگیش گزشته خوب میدونه ک عشق و این چیزا کشکه زندگی با این لوس بازی ها بنا نمیشه