2777
2789
عنوان

میخواد ادم‌ اجیر کنه شوهرمو باماشینش بفرسته هوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 83 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نترس هیچ اتفاقی نمیفته بزار شوهرت حقشو بگیره توام پشتش قدم به قدم باش تنهاش نزار شوهرت تنها نباشه دا ...

مرسی عزیزم از دلگرمیت ..دعا کنین برامون به خیروخوشی حل بشه 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

لطفا لطفا برامون دعا کنید که توشکایت علیه این ادمای گردن کلفت که تو شهرداری و همجا نفوذ دارن موفق بشیم 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
مرسی عزیزم از دلگرمیت ..دعا کنین برامون به خیروخوشی حل بشه

ببین منو داییت یه حرفی زد ترس تو چشمات نباشه جسورانه جوابش بده بگو دایی منو شوهرم تاحقمونو نگیریم ولت نمیکنیم حتما تاکید کن باهمین شوهرت تنها نیس بگو تهش شکایته وحق هم باماست تموم شدرف

ببین منو داییت یه حرفی زد ترس تو چشمات نباشه جسورانه جوابش بده بگو دایی منو شوهرم تاحقمونو نگیریم ول ...

اون میگ حق شما همونی هست ک ۳ سال پیش بهتون فروختم یعنی خرابه ..کلا داره میزنه زیر همچی طبق نفوذ وپارتی ک دارن میترسم قاضی روهم بخرن  ..شوهرم که خیلی قاطعانه حرفشو زد بمن و گفت ک نمیگذره منم مجبورم طرف شوهرم باشم تاببینیم چی پیش میاد 

چرااخه ..حتمن سر ارث و میراث

نه سر اینکه چرا ما خانوادگی در آمد بیشتری داریم 

دوستای آدم حسابی داریم 

خونه و ماشین داریم 

بیمار نیستیم 

طلا داریم ،زمین داریم 

خلاصه از هر لحاظ بالا تریم

نظرخودت چیه اگه شکایت کنید به حقتون میرسید

وکیل ‌که حق رو بما داده چون توی قلنامه قید نکرده ک طبق نقشه سال ۱۴۰۰ ...

نه سر اینکه چرا ما خانوادگی در آمد بیشتری داریم دوستای آدم حسابی داریم خونه و ماشین داریم بیمار نیست ...

مطعمنی ک اثر طلسم بوده؟؟؟شاید چشم زخم خوردین ؟اخه فامیل انقدر حسود و بی وجدان پناه برخدا 😱😤

مطعمنی ک اثر طلسم بوده؟؟؟شاید چشم زخم خوردین ؟اخه فامیل انقدر حسود و بی وجدان پناه برخدا 😱😤

از 15 نفر پرسیدیم همین و گفتم ،قرآن باز میکردم قسمتای سحر و جادو میومد والاا

از 15 نفر پرسیدیم همین و گفتم ،قرآن باز میکردم قسمتای سحر و جادو میومد والاا

لعنت به اونایی ک این طلسم هارو میدن واونایی ک میگیرن ..ان شاالله تاوانشو پس میدن