2777
2789
واسه میکاپ بستگی داره به شهری که زندگی میکنی دوست من یه خونه ویه 207خریده تولاین میکاپ هستش وسرش حسا ...

شهری که من هستم واسه هیچکدوم مفت نمیارزه! هرکدومو که برم باید بعدا برای کار برم یه شهر دیگه

خوبیه آرایشگری نسبت به آشپزی اینه که حتی اگر یه ابرو برداشتنت خوب باشه میتونی کلی پول ازش دربیاری ولی آشپزی نه! واسه عروسیه خواهرم 150 هزار تومن گرفت فقط برای تمیز کردن ابروهام  پشمام  همونجا فر خورد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اسی روبیکا کانال  خیاطی زدم خیاطی رایگان آموزش میدم با کلی ایده و ترفند دوستدارم خیاط ها و علاقه مندان به خیاطی دور هم جمع بشیم گروه رفع اشکال هم داره لینگ امضام👇

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هعیوسیله هاشو خورد خورد میخریدم به امید اینکه به مرور هم یاد بگیرم هم وسایلم جور بشه! خیلی دوس دارما ...

ببین من با خیلیا تو شرایط تو روبرو شدم، از سر ناچاری رفتن رشته یا کار دیگه ای و اصلا جوری که میخواسته نشدن، الان تقریبا همه کسایی که بهت گفتن برو آرایشگری ، خودشون شغل ندارن پس دارن بهت اشتباه توصیه میکنن، تو مشکلت اینه که نمی دونی یا نمی تونی از کم شروع کنی، کمال گرایی

ببین تو که نمی تونی بری آرایشگری بعد آشپزی😐، آرایشگری هم کم خرج نداره ، قدمای کوچیک بردار برای آشپز ...

قدم کوچیک مثل چی؟ از توی اینترنت یعنی شروع کنم؟

میشه خودم غذاهارو یاد بگیرم بعد برم توی آزمونش شرکت کنم؟

شهری که من هستم واسه هیچکدوم مفت نمیارزه! هرکدومو که برم باید بعدا برای کار برم یه شهر دیگهخوبیه آرا ...

میتونی اول درست کنی موادغذایی که زود خراب نمیشن تو با سلام بفروشی

این کاربر نمی دونه که آشپزی هم کم درآمد نداره ، به خودت ظلم نکن تو برای این کار استعدادشو داری

سرآشپز اگر کارش بگیره و خودش رستوران بزنه آرایشگرا به گرد پاش نمیرسن! کدوم آرایشگاهی درآمد رستوران مسلم تهرانو داره؟ اما خب من خیلی دوس ندارم کمال گرایی کنم،دوس دارم بتونم به کاری که علاقه دارم مشغول بشم

قدم کوچیک مثل چی؟ از توی اینترنت یعنی شروع کنم؟میشه خودم غذاهارو یاد بگیرم بعد برم توی آزمونش شرکت ک ...

بله، هر کاااار کوچیکی عزیز دلم ، هیچ وقت از روی ناچاری کار اشتباه نکن ، تو مشکلت کمال گراییه، برو با کسایی که خبره این کارن تو نت مشورت بگیر ، تو شروع کن و ولش نکن اصلا بعد ببین چی میشه ، خاطرات سر آشپزهای معروف ایرانی  رو از تو نت بخون ، پیج حتما بزن

نمیدونم عزیزم میگم تومحیطشون قراربگیرکم کم سررشته کاردستت میاد من تجربه ای ندارم به اونصورت باید باا ...

فقط بخاطر یه دیزاین؟ این جملت خیلی انگیزه داد بهم

سرآشپز اگر کارش بگیره و خودش رستوران بزنه آرایشگرا به گرد پاش نمیرسن! کدوم آرایشگاهی درآمد رستوران م ...

تو هم استعدادشو داری هم علاقشو هم زمانشو ، برو جلو با هر وسیله و هر شرایطی که داری 

منم اره عاشق اشپزیم ولی رشته ام مهندسی دلم میخواد یه روزمثل شما دنبالش کنم

خیلی راحت میتونی! قطعا شما محدودیتای منو نداری پس از دست نده! من دیر فهمیدم علاقه واقعیم چیه