2777
2789
عنوان

نی نی سایتی ها اینجوریه که

298 بازدید | 16 پست

تاپیک طنز ؟ حس خوب ؟ ❌❌❌❌ 

اگه کسی هم از این تاپیکا زد بریم بهش حس بد بدیم , بهش بگیم چرا داری پز میدی ، پز نده و .... 

تاپیک دعوا ،کتک، طلاق، خیانت ، دعوا و اختلاف با خانواده شوهر ؟؟؟✅✅✅✅✅

و بعد هم یکسره مینالن ک چرا همه تاپیکا اینجوریه

بس کن منفیعلی بس کن🥲🥲🥲

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

لطفا عزیزم اسم امام علی رو مسخره نکن لطفاااااااا😐😐😐😐

ی همیشه تعلیقی واقعا چرااااااااا   🤕🤒   من دیگ رد دادم  😅😅بدتر از همه میدونی چیه اینکه من با اینهمه تعلیق شدن هنوز ولکن این سایت نیستم🤯🤯🤯🤯🤯 از این دارم میسوزم 🤧🤧

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منفیعلی🤣🤣🤣عااالی بود

🙄🙄🙄

ی همیشه تعلیقی واقعا چرااااااااا   🤕🤒   من دیگ رد دادم  😅😅بدتر از همه میدونی چیه اینکه من با اینهمه تعلیق شدن هنوز ولکن این سایت نیستم🤯🤯🤯🤯🤯 از این دارم میسوزم 🤧🤧

چه ربطی دارههههه چه ربطی دارههههههه

ربطش اینه که هر کسی حق نداره اسم علی رو مسخره کنه بعدم بخندن 😑😑😑😑

اینجا تنها جائیه که میتونن خود واقعیشون باشن برای همینه انقدر فضای غمگینیه حداقل برای من اینطوریه

خب الان خود واقعی من غمگین نیست تو باید بیای غمگینش کنی ؟ 

عجبااااا

مشکلی داری؟!

شما بیشتر 

ربطش اینه که هر کسی حق نداره اسم علی رو مسخره کنه بعدم بخندن 😑😑😑😑

دوست عزیز مگه فقط اسم آنان علی علیه ،؟؟؟ 

چی میگییییییییی

خب الان خود واقعی من غمگین نیست تو باید بیای غمگینش کنی ؟ عجبااااا

من هیچوقت تو تاپیک بقیه چیزی نگفتم که ناراحت بشن اگه خوشم نیاد نظر نمیدم منظورم از فضای اینجا بود منظور شخص خاص یا گروه خاصی نبود 

بله شما حق دارین

😐😐😐😐حالت خوب نیستا مگه میشناسمت هی داری متلک میگی؟

مگه باید بشناسی منم هیچکسو اینجا نمیشناسم  🙄

لطفا عزیزم اسم امام علی رو مسخره نکن لطفاااااااا😐😐😐😐

این یکی دیگه جدید بود چه ربطی داره واقعا

این همه علی تو جامعه داریم مگه منظور توهین به شخص امام علیه😐

انگار فقط شما مقید و دین داری و ما همگی بی دین واااا عجبا

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم