2777
2789
عنوان

نی نی سایتی ها اینجوریه که

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 16 پست
این یکی دیگه جدید بود چه ربطی داره واقعااین همه علی تو جامعه داریم مگه منظور توهین به شخص امام علیه� ...

کلا تو نی نی سایت یه آدمایی می بینی با یه سطح استدلال هایی که تو هیییچ جای دیگه زندگیت نمی بینی

بعضیاشون حسابی به درد استفاده برای کیس های حاد روانشناسی می خورن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
این یکی دیگه جدید بود چه ربطی داره واقعااین همه علی تو جامعه داریم مگه منظور توهین به شخص امام علیه� ...

ممن به اسم بقیه کار ندارم ولی اینا رو همون دشمنای امام علی درست کردن ماها داریم رواج میدیم این حرفو بهتره یکم خودت فکر کنی ببینی چرا همش با اسم امام هامون بازی در میارن هر دفعه یچیزی میگن اونا دارن مسخره میکنن ما فک میکنیم ی چیز عادیه اگ شما منظور نداشتع باشی اون کسی که اینو پخش کرده خیلی منظور داره 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره