2777
2789
عنوان

خانمای متاهل شوهرای شما کدوم از اینا رو دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 76 پست

بررگترین دشمن هرکس جهل ونادانی اوست

کمی بزرگ میش میفهمی که علت خیلی چیزهارو نمیدونستی....خدا میپوشد...تو میخای رسوا بکنی ...بجایی نمی رسی...چون قدرت نفس انقدر بالاس که هزارتا مانع هم باشه باز میخاد مگر اینکه خودش اراده ترک گناه داشته باشه ...مثل روزه گرفتن هست باید اسیر نفس نباشی وگرنه گرسنگی سخته ولی با اراده میشه....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای خدایا اگه یوتوب نداره چجوری سرچ کرده؟بعدش دیگ تکرار نکرد؟واقعا چقد نامردن بعضی مردا😒😒😒😒

سرچ کرده بود اونم درحد رقص اورده بود 

بگو بیشعور من شکمم پاره شده برا نسل تو اونوقت تو اینجوری؟ 

البته برا حجابم و رفتو امدم خیلی محدودم میکرد انقدر ازش اتو گرفتم خودمم تقریبا راحت شدم بهموگیر نمیده🤣

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
شوهری ک زنشو محدود کنه خودش هرغلطی بخواد بکنه چی؟ شاید ماهم داریم محدودش میکنیم بفهمه ینی چی

نه نه اصلا این موضوع رو من عنوان نکردم صحبت من اطمینان یا عدمش ب همسر بود.هیچوقتم این موردو قبول ندارم تساوی باید باشه همچین مردی اصلا قابل تحمل نیست و امیدوارم کسی مجبور نباشه با اینجور شخصیتی زندگی کنه.

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

سرچ کرده بود اونم درحد رقص اورده بود بگو بیشعور من شکمم پاره شده برا نسل تو اونوقت تو اینجوری؟ البته ...

باز شما خوبید تلافی میکنید

من میشناسم کسی رو ک تا سر کوچه حق نداره بره

شوهرش مجردی میره شمال بعدا میگه اون مرده عیب نداره 

من و شوهرم تقریبا تساوی داریم و خیلی چیزا برام مهم نیست 

به امید روزهای خوش 💝

سرچ کرده بود اونم درحد رقص اورده بود بگو بیشعور من شکمم پاره شده برا نسل تو اونوقت تو اینجوری؟ البته ...

عه پس خوبه حداقل خودتم یکم راحت شدی😂

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
نه نه اصلا این موضوع رو من عنوان نکردم صحبت من اطمینان یا عدمش ب همسر بود.هیچوقتم این موردو قبول ندا ...

من مجبور بودم خانم 

۱۶ سالگی بزور منو به مردی دادن ک همه کار کرده بود و منو محدود میکرد 

۸ سال خونشو تو شیشه کردم چون به هزار دلیلم نمیتونستم طلاق بگیرم و طلاقمم نمیداد 

۸ سال تمام به شماره تلفن رفتو امد و دوستو اشنا گیر دادم حتی پوشش خودش کم اورد دیگ ! 

دست از سر من برداشت ! باورت میشه دستشویی میرفتم میگفت چرا شکمت کار نکرد؟ گوشتهامو تو فریزر میشمرد 

بعد ۸ سال ادمش کردم ولی چ فایده هم خودم روانی شدم هم اون شدیم دوتا ادم قرصی 

باهات موافقم حریم شخصی خوبه کسی ک بخاد چپ بره میره 

ولی کسی ک برا خودش ۱۰۰ بخاد و زنشو به صفر محدود کنه ن ته بی شرفیه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
باز شما خوبید تلافی میکنیدمن میشناسم کسی رو ک تا سر کوچه حق نداره برهشوهرش مجردی میره شمال بعدا میگه ...

شوهر من خیلی وحشتناکتر بود شمالم رفت اویل درحالی ک برام ۱۲ تا نون خرید ک از در بیرون نرم! 

اونموقع ۱۶ سالم بود 

ولی تو ۸ سال خداردشکر چنان گوششو پیچوندم بدون من خونه مادرشم نمیره ن اینکه اجازه نداشته باشه ها گفتم هرررکاری بکنی دوقدم ازتو جولوترم بری شمال من میرم کویر و ادمی بشدت لجبازم هستم و خودش میدونه اینکارو میکنم 

دیگ الان کاری نداره خودم ماشینو برمیدارم کل شهرو میچرخم خزید رستوران با دوستام دورهمی کافه اونم همینجور شاید کارم اشتباه باشه ولی دیگ بعد ۸ سال قلقشو فهمیدم

من مجبور بودم خانم ۱۶ سالگی بزور منو به مردی دادن ک همه کار کرده بود و منو محدود میکرد ۸ سال خونشو ت ...

عزیزم ناراحت شدم 💔شما حق داشتین ‌و خوشحالم ک از حقتون کوتاه نیومدین و تونستین مقابله ب مثل کنین و توسری خور نشدین .امیدوارم ک روی خوش زندگیتون همیشه ب روتون باز باشه

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

اسی برای اینکه یوتیوب رو چک کنم فقط تو قسمت سرچش معلوم میشه چه کارا کرده یا از چیزای دیگه هم میشه فه ...

من. تو یوتیوب خودم ی قسمت دارم ویدئو هاي دیده شده میمونه

کانال داره و لایک و کامنت

و دایرکت و شخصی نداره بنظرم 

به امید روزهای خوش 💝