2777
2789
عنوان

خانمای متاهل شوهرای شما کدوم از اینا رو دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 76 پست
همه چیز یعنی الت...خجات بکش....کجا دلتنگی همسرت رو دیدی ...کی قلب شکسته همسرت را دیدی ...خلوت دلش را ...

چ طرز صحبته؟

خجالت بکش ادبم خوبه

گمشو بیرون از تاپیکم

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
هرکسی حساسیت و ترسای خودشو دارم ماهم فاز ترو نمیفهمیم

عزیزم از شوهری ک بخاطر نصب برنامه و دیدن فلان کلیپا میترسی باید بگم دلتو ب همچین همسری خوش نکن.کسی نخواد خیانت کنه و متعهد بمونه اجبارشم کنی نمیکنه.کسیم میخواد بره ارزش نگرانی و ترس نداره .اینو تو زندگیت همیشه سرلوحه قرار بده.

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسر منم تل و واتساپ و ایتا ... دارهیوتوبم داشتم گفتم پاک کنه میگم زیادی گیر نداده باشم

من حامله بودم رفته بودم ارایشگاه اومدم دیدم تو یوتوب سرچ کرده فیلم س...کسی چنان اشوبی راه انداختم البته ک یوتیوب نداره ولی این سرچ کرده بود بیشتر از این ناراحت بودم من بچه این ادم عنو تو شکمم دارم این دنبال ایناست 

دیگ هم چیزی ندیدم پسرم ۵ سالشه ۴ سالشه خودشو دارهپاره میکنه یکی دیگ بیارم گفتم بدنمو داغون کنم؟ ک تو به گوه کاریات برسی؟ عمرا

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
عزیزم از شوهری ک بخاطر نصب برنامه و دیدن فلان کلیپا میترسی باید بگم دلتو ب همچین همسری خوش نکن.کسی ن ...

عزیزم ب همسرم شکی ندارم

خودمم ک ترس دارم

تله رها شدگی دارم و در مجردی خیانت دیدم

مشاور هم رفتم اما ترسایی دارم

خیلی از زنا مثل منن اسیب دیدن ذهنشون خراب شده

عزیزم از شوهری ک بخاطر نصب برنامه و دیدن فلان کلیپا میترسی باید بگم دلتو ب همچین همسری خوش نکن.کسی ن ...

شوهری ک زنشو محدود کنه خودش هرغلطی بخواد بکنه چی؟ شاید ماهم داریم محدودش میکنیم بفهمه ینی چی 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
من حامله بودم رفته بودم ارایشگاه اومدم دیدم تو یوتوب سرچ کرده فیلم س...کسی چنان اشوبی راه انداختم ال ...

وای خدایا 

اگه یوتوب نداره چجوری سرچ کرده؟

بعدش دیگ تکرار نکرد؟

واقعا چقد نامردن بعضی مردا😒😒😒😒

عزیزم ب همسرم شکی ندارمخودمم ک ترس دارمتله رها شدگی دارم و در مجردی خیانت دیدممشاور هم رفتم اما ترسا ...

دقیقا 

منم هم پدر شوهرم و هم برادرشوهرم خیانت های خیلی بزرگی به زناشون کردن خیلی استرس دارم

دقیقا منم هم پدر شوهرم و هم برادرشوهرم خیانت های خیلی بزرگی به زناشون کردن خیلی استرس دارم

منم خیلی اطرافم دیدم

خدا ب زندگیمون ارامیش بده عزیزم