2777
2789
عنوان

ده دقیقه دیگه باید بلند شم و آماده بشم برم سر کار

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 28 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شغلتون چیه

فعلا خیاطی کار میکنم‌...ولی هدف دیگه ای دادم

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

شبا۱۰بخوابی حله

نه خوابم که نمیاد...از سرمای بیرون بدم میاد

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

خوب دیگه....وقتم تموم شد ....خداحافظ همگی..👋👋👋

خوب دیگه....وقتم تموم شد ....خداحافظ همگی..👋👋👋

منم باردارم شاغلم مادردوتامحصلم بازم بگم 

پاشدم ناهارپختم سامدویج بچه هاراگذاشتم 

صبحونه نیمروپختم خوردم ظرفهامم نیمکاره است برم اب بکشم 

اما واقعا سختمه چون شبها دوسه باربیدارمیشم ....صبحها سختم شده بیدارشدن اما دیگه قبل پنج ونیم امروز به زور بیدارشدم

همون اولش میخواهی جدابشی ازرختخواب سخته بعد.....

برم منم وقتمو تمومه کارهاموبکنم باز یک کارمفید پزشکیان کرده برای صرفه جویی دربرق ساعت کاری ادارات هشته 

قبلا ازاونورکم میکردن می گفتند صبح زود بیایید ارباب رجوع هم نبود همون برقم می سوزاندیم .....یک کار چرتی بود 

بای برم دیرم شد

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶