2777
2789
اصلا پسر یه همچین وقتی خودش باید مسئله رو حل کنه ک کار به پدر عروس نکشه

کلی پدر عروس رو فحش کش کرده و جلو جمع گفته ب چ حقی میای تو جمع زنانه من با وجود اینکه زنمه روم نمیشه بیام تو جمع! !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعوای اصلی فردای حنابندون میشهکه پسر چقدر لیاقت داره زندگیشو حفظ کنه

کلا تو مراسم عروسی فقط مادر و مادر بزرگ عروس حق دارن شرکت کنن!!!خانواده دوماد اجازه ندادن عروس با خودش همراه بیاره

اره!!!طفلی پدر عروس بعداز مراسم کلی گریه زاری کرد

واقعیتش حرفی ندارم بگم، نکنه تاپیک سرکاریه؟!

اگ تاپیکت واقعیه ک خاک برسر داماد

بعد این دختر به جای اینک از باباش دفاع کنه میره التماس شوهر

من خودم با بابام سر خیلی چیزا مشکل دارم در حد لالیگا ولی اگ فامیل پشتش حرف بزنن واقعیتش خشتکشون رو پاپیون خواهم کرد

واقعیتش حرفی ندارم بگم، نکنه تاپیک سرکاریه؟!اگ تاپیکت واقعیه ک خاک برسر دامادبعد این دختر به جای این ...

ن بابا سرکاری نیست!!!خب شما فقط حرفای منو میشنوید و اینکه کلی مسائل هست ک شاید ب خانواده داماد حق بدین من فقط یه بعد رو تعریف کردم اونم شنیدم ....ن دومادو دیدم ن خانوادشو فقط عروس رو دیدم و از دور شنیدم ک دختره ب شدت ازدواجی!!!

وای مگه قحطی اومده آخهه😂😂

متاسفانه دخترای خانواده همسرم ب شدت ازدواجین!!!مثلا تو سن ۱۳ سالگی تب میکنن برا شوهر!!!برا من این حجم از شوهری بودن غیر عادیه منم تو سن پایین خواستگار داشتم ولی درسم مهمتر بود!!!درصورتی ک اینا همینکه عقد میکنن کتاب دفترو میبوسن میزارن کنار

والا هرچیزی ام ک باشه داماد حق بی احترامی به پدر عروس رو نداره

درسته !!!ولی پدر عروس متاسفانه از اوناییه ک اسمش بد دررفته تو اجتماع!!!برا همین خانوادش تو این ماجرا پشتشو نگرفتن

متاسفانه دخترای خانواده همسرم ب شدت ازدواجین!!!مثلا تو سن ۱۳ سالگی تب میکنن برا شوهر!!!برا من این حج ...

واسه منم عجیبه آخه مگه شوهر چی داره انقد تشنه شوهرن

حالا اونایی که ۱۳ سالگی ازدواج کردن الان اوضاشون چطوره؟