2777
2789
متاسفانه دخترای خانواده همسرم ب شدت ازدواجین!!!مثلا تو سن ۱۳ سالگی تب میکنن برا شوهر!!!برا من این حج ...

اینا بیشتر از اینکه از شوهر خوششون بیاد گویا از درس بدشون میاد

شوهر ناجیشونه😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واسه منم عجیبه آخه مگه شوهر چی داره انقد تشنه شوهرنحالا اونایی که ۱۳ سالگی ازدواج کردن الان اوضاشون ...

یکی مطلقه و الان درشرف ازدواج دومشه!یکی دیگه حامله ب فرزند دوم و اونیکی هم با وجود بچه داشتن همیشه قهر خونه پدزش و همش درگیر با مادرش

یکی مطلقه و الان درشرف ازدواج دومشه!یکی دیگه حامله ب فرزند دوم و اونیکی هم با وجود بچه داشتن همیشه ق ...

یا خدا اینا دیگه کییین

فقط اونی که میخواد دوباره ازدواج کنه

ولی واسه منم سوال شد چرا انقد شوهر دوست دارن بالاخره شما کمو بیش آشنایی داری باهاشون شاید بدونی

یا خدا اینا دیگه کییینفقط اونی که میخواد دوباره ازدواج کنهولی واسه منم سوال شد چرا انقد شوهر دوست دا ...

اونی ک میخواد دوباره شوهر کنه در اصل همسر اولشو نمیخواست چون عاشق یکی از فامیلاشون بود یعنی میخواستن مسئله رو حل کنن بزور ب کس دیگه دادنش دیگه دختره ایقد مقاومت کرد ک بعداز ۵ ماه طلاقشو گرفت و با کسی ک دوس داشت ازدواج کرد الان عقده!!

اونی ک دوتا بچه داره هم فرار از خانواده 

اونی ک همش در حال قهره رو شنیدم عاشق پسره بوده