2777
2789
عنوان

اونایی ک ژل لب زدن بیان

274 بازدید | 27 پست

اول بگم من زیاد سردرنمیارم مسخرم نکنین اگ سوالم چرت بود 

میگن قبل اینکه ژل لب بزنی پماد بی حسی میزنن.اون پمادی ک میزنی ب لب حجم میده ؟یکی از دوستام لباش یهویی خیلی بزرگ شده ..ازش پرسیدیم ژل زدی گفت نه فقط پماد بی حسی خریدم اونو هر روز صبح میزنم..

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید حجم دهنده لب خریده . تو آرایشی فروشی ها هست.

ن دقیقا همینو گف ..گف از داروخونه خریدم .پماده 

دیگ خجالت کشیدم بپرسم دقیق

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..

بله پماد زایلاپی یا همون بی حسی خودش لب رو موقتا حجیم میکنه

اینم گف هر روز صبح میزنم ..چقد میکنه؟

دوستت داره سرت شیره میماله بگو بیار منم بزنم از اون کرمای بی حسیت والا

گف پیم بدین اسشمو بفرستم .من خجالت کشیدم..فک نکنم دروغ بگه

دیگ استفاده نکردم اطلاع ندارم دا

شاید پماد لیدوکائین میزنه..چون باعث تورم و بی حسی میشه..براتون پیش نیومده برید دندان پزشکی بعد اون سمتی که جراحی و بی حسی زده شده متورم تر از سمت دیگه صورت باشه.

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 
بله حجیم میکنه من چند ساله ژل میزنم هر وقت قبلش پماد بی حسی میزنم قشنگ لب رو به اندازه دو سی سی فیلر ...

چقدد طول میکشه بره ؟و قیمتش چنده 

ممنونم ازت