اول بگم من زیاد سردرنمیارم مسخرم نکنین اگ سوالم چرت بود
میگن قبل اینکه ژل لب بزنی پماد بی حسی میزنن.اون پمادی ک میزنی ب لب حجم میده ؟یکی از دوستام لباش یهویی خیلی بزرگ شده ..ازش پرسیدیم ژل زدی گفت نه فقط پماد بی حسی خریدم اونو هر روز صبح میزنم..
من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
پمادش قیمتی نداره زیر صد تومنه اما خب من نشنیدم کسی صرفا برای حجم دهی استفاده کنه چون لیدوکایین داره و ضرره ،،این خاصیت حجم دهیش رو هم من چون چند بار فیلر لب زدم و قبلش منشی برام پماد زد متوجه حجم دهیش شدم
رو بافت لب تاثیرش بیشتره.ولی روش خوبی نیست استفاده مکرر به عصب ها آسیب میزنه و تنبلشون میکنه.مثه کسی که صورتش فلج شده
میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است