2777
2789
عنوان

اونایی ک ژل لب زدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 27 پست
شاید پماد لیدوکائین میزنه..چون باعث تورم و بی حسی میشه..براتون پیش نیومده برید دندان پزشکی بعد اون س ...

اخه اون یکمه ..مال این از این رو ب اون رو شده

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدد طول میکشه بره ؟و قیمتش چنده ممنونم ازت

پمادش قیمتی نداره زیر صد تومنه اما خب من نشنیدم کسی صرفا برای حجم دهی استفاده کنه چون لیدوکایین داره و ضرره ،،این خاصیت حجم دهیش رو هم من چون چند بار فیلر  لب زدم و قبلش منشی برام پماد زد متوجه  حجم دهیش شدم

پمادش قیمتی نداره زیر صد تومنه اما خب من نشنیدم کسی صرفا برای حجم دهی استفاده کنه چون لیدوکایین داره ...

بله متوجه شدم 

این دوست من از خودش درآورده میدونم ..بازم ممنون

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..

اخه اون یکمه ..مال این از این رو ب اون رو شده

رو بافت لب تاثیرش بیشتره.ولی روش خوبی نیست استفاده مکرر به عصب ها آسیب میزنه و تنبلشون میکنه.مثه کسی که صورتش فلج شده

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 
احتمالا ژل زده می خواد به شما نگه

نه ژل نیس معلومه 

رو بافت لب تاثیرش بیشتره.ولی روش خوبی نیست استفاده مکرر به عصب ها آسیب میزنه و تنبلشون میکنه.مثه کسی ...

بله درسته نمیخرم ممنون از راهنماییتون

رو بافت لب تاثیرش بیشتره.ولی روش خوبی نیست استفاده مکرر به عصب ها آسیب میزنه و تنبلشون میکنه.مثه کسی ...

برای خط اخم می شه استفاده کرد؟ 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

برای خط اخم می شه استفاده کرد؟

نه عزیزم.اینا روش‌های بسیار موقتی و پر ضرری هستن.

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است