2777
2789
عنوان

ویروس جدید بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیمه نداری بری بیمارستان تامین اجتماعی؟ 

سوپ 

آب هویج 

آب سیب 

آب پرتقال 

بهش بده 

آب عسل و لیمو 

فعلا استراحت و مایعات بده تا شنبه بقول خودت ولی اگر دولتی میتونی بری ببرمش با ماسک باشید

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
بمیرم برا پسرم امروز همش بی حال بود اصلا شرایطش ندارم ببرمش خدا کنه تا شنبه بهتربشه پول بیاد دستم بب ...

خطرناکه اگه کرونا گوارشی باشه باید شربت مترونیدازول مصرف کنه یا سرمشو دکتر میده بزنید.تب و لرز شدید و صفرشدن اشتها و حالت تهوع و استفراغ و اسهال.دل درد و کمرد و سردرد شدید و عجیب

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
خطرناکه اگه کرونا گوارشی باشه باید شربت مترونیدازول مصرف کنه یا سرمشو دکتر میده بزنید.تب و لرز شدید ...

به نظرم گوارشی هست باید ببرمش دکتر فردا چون فقط میگه دلم درد می‌کنه 

وای منم همینمکمرمو جفت پامو گردنم علائم دیگ ندارم این الان ویروسهاخه من رگ تو پام گرفته سیاتیکه فک م ...

دقیقا همین طوره گردن درد و پادرد هم داره حس میکنی یکی داره سوزن میزنه به پاهات 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خطرناکه اگه کرونا گوارشی باشه باید شربت مترونیدازول مصرف کنه یا سرمشو دکتر میده بزنید.تب و لرز شدید ...

بعد قلب درد و شونه چپم درد گرفت شدید. پاهام میلرزیدن جون نداشتن .کردرد و دل درد ب شدت شدید ک اسهال خونی شدم.ب هیچ وجه آموکسی کلاو ندی .باید دائم سرم بزنه

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️