2777
2789
عنوان

پدرم فوت کرد 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 49 پست

عزیزم خدا رحمتشون کنه..باید  اسم و فامیل شو بذاری 

و دوستان این نماز خیلی ساده و آسونه ولی خیلی ثواب داره برا شما و مرده..

ولی بدون سوره مبارکه ملک بسیاااااار برای مرده آرامش بخش..بخون براش هر شب خدا صبرت بده عزیزم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییییی 😔😔😔😔😔🥺🥺🥺 دورت بگردممم من اسمشو بگو تا صبح دعاش میکنم بهترین چیز براش ختم ۵۰۰حمد ۵یاسین ۱۰۰ایت الکرسی من الان ختمشو میذارم بچها شرکت کنن 

اجی نماز رو براش بخون از ترس قبر کم می‌کنه براش خدا جاشو بهشت نگهداره به بهترین شکل خدا بهت صبر بده گلم🙂⁦❤️⁩🥺

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
خدا نکنه :/

۵ دقیقه پیش نمی‌دونم جن بود عزراییل بود روح بود چی بود جلو چشام ظاهر شد ترسیدم قلبم درد می‌کنه نزدیکه ایست قلبی کنم 

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

خیلی باید سخت باشه. برات آرزوی صبر می کنم. امیدوارم زودتر حال تو و خونوادت خوب بشه. باباتو خدا بیامرزه و الان خوشحال و شاد و بدون درد سرگرم تماشای دخترش باشه. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

کاملا درک میکنم... پارسال همین موقعها هم پدر من به رحمت خدا رفت... خیییلی سخته... خدا رحمتشون کنه😥😥😥😥

گل های بهشت سایبانت بابا،یک دسته ستاره ارمغانت بابا،دیگر چه کسی چشم به راهم باشد،قربان نگاه مهربانت بابا.🖤شادی روح بابایی مهربونم فاتحه و صلوات بفرستین🖤
چه شکلی بود،قبلا هم از این ماجراها برات پیش اومده؟

نه اصلا اولین بارم بود ببین یه چیز کوچیک سفید بود یهو بزرگ شد تا سقف رفت انکار میخواست خودشو شبیه شکل حیوون کنه که جیغ زدم مامانم اومد ناپدید شد با زمین هم فاصله داشت روبروم بود 

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓