2777
2789
عنوان

پدرم فوت کرد 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 49 پست
آخی خدا رحمتش کنه حالتو میفهمم بابای منم جوون رفت

بابای منم

امضام🖤

بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۳ روز پیش عزیزترین آدم زندگیمو گذاشتم زیر خاک با تمام وجودم درکت میکنمفقط میتونم بگم تا میتونی گر ...

دقیقا انگار دیونه شدم میگم الانه ک بیاد صداش تو گوشمه همه چیش باور نمیکنم رفته دارم دیونه تر میشم کاش دوباره ببینمش یعنی واقعا میبینمش

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭

الهی بگردم بابای منم توخونه جلو چشمم تموم کرد

دقیقا بابای منم جلو چشمم چشماش رفت دیگ قلبش ایستاد 😭😭😭

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭

دقیقا انگار دیونه شدم میگم الانه ک بیاد صداش تو گوشمه همه چیش باور نمیکنم رفته دارم دیونه تر میشم کا ...

تاپیک آخر منو ببین

منم عین تو دوماه چشم انتظار بودم که خوب شه آخرش خبرش اومد انگار بابام تازه رفته

فقط میتونم بگم این چند روز خودتو تخلیه کن ولی زیادیش خوب نیست

پدر تو الان وارد یه جهان دیگه شده جایی که همه ما یه روزی میریم و مطمئن باش همو ملاقات میکنیم 

اون الان از اونجا نظاره گر توعه با گریه ها و ناله ها اذیتش میکنی 

الان که دارم دلداریت میدم تمام جونم از داغ میسوزه ولی میدونم که همه رفتنی هستیم نگران نباش🖤

الانم یه آرامبخش بخور تا آروم شی گلم به روح پدرت احترام بزار اون الان تازه متولد شده🕊