2777
2789
عنوان

پدرم فوت کرد 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 49 پست

خداا جنت الفردوس نصیبش کنه روحش همیشه شاد باشه 

خدا بهتون صبر بده😭😭🖤🖤🖤🖤

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه ترسناک. شاید توهم بوده عزیزم بهش فکر نکن.

برام دعا کن قلبم آروم بشه مشکل قلبی دارم ترسیدم تنگی نفس🥲 هم گرفتم تازه تو گردنم گردنبند آیت الکرسی بود بی دلیل تکون میخورد💔

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

من ۳ روز پیش عزیزترین آدم زندگیمو گذاشتم زیر خاک با تمام وجودم درکت میکنم

فقط میتونم بگم تا میتونی گریه کن و خودتو خالی کن

میدونم سخت ترین لحظات عمرته ولی به این فکر کن که دیگه هیچ دردی نمیکشه و راحته

به این فکر کن که الان پیش پروردگارشه تو هم یه روزی پیشش

برام دعا کن قلبم آروم بشه مشکل قلبی دارم ترسیدم تنگی نفس🥲 هم گرفتم تازه تو گردنم گردنبند آیت الکرسی ...

اینو بگو عزیزم ،خب دیگه این تجربتون واسه قلبت هست ،نه جن بوده نه ازرائیل نه روح، حتما به دکتر برو فردا،.اگه بازم از این چیزا دیدی برو دکتر دارو بده برا قلبت. 

انشالله که شفا میگیری خدا خیلی مهربونه

اینو بگو عزیزم ،خب دیگه این تجربتون واسه قلبت هست ،نه جن بوده نه ازرائیل نه روح، حتما به دکتر برو فر ...

حتما عزیزدلم مرسی که با حرفاتون آرومم کردین 

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓