2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حس میکنم با چرب زبانی میخواد وارد رابطه بشه یا با اوردن اسم اکست که بعد از کات حالش بده

پسره خودش عاشق یکی بود 

۸ ماهه کات کردم با اون عوضی 

مرسی عزیزم که جواب دادی❤️ 

نه عزیزم امشب دوست اکسم بهم توی واتساپ زنگ زده بود یبارم دو ماه پیش زنگ زده بود ولی دیگه خبری نشد من ...

ببین یا طرف میخاد کرم بریزه یا طرف میخاد بگه ک اکست با فلانی رفته تو رابطه یا اینکه به نظرم ربطی به اکست نداره 

اسم اکس؟؟؟

ببین یا طرف میخاد کرم بریزه یا طرف میخاد بگه ک اکست با فلانی رفته تو رابطه یا اینکه به نظرم ربطی به ...

اسمش محمدرضا 

این رفیق صمیمیش هستش 

خیلی عجیبه توی واتساپ زنگ میزنه بهم بنطرت از قصد زنگ زده 

ببین یا طرف میخاد کرم بریزه یا طرف میخاد بگه ک اکست با فلانی رفته تو رابطه یا اینکه به نظرم ربطی به ...

حس پارتنرم بهم چیه

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘