2777
2789
عنوان

برای دخترم دعا کنید توروخدا

115 بازدید | 11 پست

دخترم ده ماهشه از اون هفته وسط های هفته شروع به تب کردن اسهال استفراغ تب میکرد تا چهل درجه هم میرفت بردمش چن جا دکتر توی شهرخودمون البته دکترای خوبی نداره بعدش این دکترای احمق بیشعور ب غرورشون اجازه نمی‌داد ک آزمایش برای بچه بنویسن یه وخ خبردارشدیم آزمایش دادیم ک عفونت رفته ت خون بچه crp وesr خون بچه بالاست خیلیییی ضعیف شده کم خون شده شوهرم هی بااینکه تب مال دندونه خودشو گول میزد خلاصه سه روز بستری شد سفتریاکسون گرفت بعدش مرخصش کردن باوجود اینکه هنوز هم بالا بوده دکترع گفت ادامه درمان ت خونه چون خیلیییی شلوغ بود هرکی یه نوع مریضی داشت گذشت اسهال استفراغ هنوز هست ولی تب نداره بردم دکتر خوب گفت پنج روز فرصت میدیم اگر تب نکرده ک یعنی از سرش گذاشته اگر تب کرد یه سری آزمایش انجام میدین میارین امشب دوباره بردم بستریش کنم قبول نکردن خیلی حالم بدعه دیه اشک هم ندارم نمیدونم چیکار کنم حس میکنم بچه ام چشم خورده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا به گل دخترتون بزودی سلامتی کامل بده 

عزیزم فقط میتونم بگم در صورت مریض شدن بچه فقط به متخصص مراجعه کنید نه پزشک عمومی 

تو پاییز و زمستون جاهای شلوغ نبرش بیماری های واگیر زیاده این فصول و الان آنفولانزای شدید و کرونای خفیف اومده خیلی مراقب باشید همیشه دستای خودتون رو بشورید که بهش غذا میدید ویروس و میکروب به ۵ذا و دهن بچه نرسه دستای خودش هم زیاد بشور 

و اینکه کلا هر روز چهار قل و آیه الکرسی بخون براش بهش فوت کن 

گلم از چند معصوم خیلی  سفارش شده برای شفای مریض هفتاد مرتبه سوره حمد رو بخونید به نیت شفا حالا یا بهش فوت کن یا به آب بخون و بده بخوره 

خسته نباشی مامان قوی و مهربون از همین صبح زود دلت با خنده و سرحالی فرزندت شاد بشه برای همیشه 

عزیزم نترس خوب میشه فردا ببر پیش متخصص کودکان خوب کجایی تهرانی؟؟

تهران نیستم اصفهانم بردمش پیش یه دکتر خوب گفته صبر کنیم اگ ت این پنج روز تب نکرد هیچ اگر تب کرد آزمایش انجام بدم ببرم

تهران نیستم اصفهانم بردمش پیش یه دکتر خوب گفته صبر کنیم اگ ت این پنج روز تب نکرد هیچ اگر تب کرد آزما ...

خب دیگه تب نکرده چرا بردی سرخود بستریش کنی اونجام سوراخ سوراخ کنن هی الکی آزمایش بگیرن پس صبر کن اما پشت گوش ننداز

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
ان شاالله ازسرش بگذره کاش تموم بشه

تموم میشه به حق علی و اولاد علی انشاالله نذر کن دخترت خوب شه تب نکنه دیگه ولادت امام علی که روز پدر فکر کنم ۲۵ام باشه شکلاتی نمکی چیزی پخش کنی

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
خیلی ممنونم حالمو دگرگون کردین

سلامت باشین گلم 

من با اینکه بچه ندارم اما خیلی رو بچه ها حساسم تحمل یه لحظه کسل بودنشون رو ندارم چه برسه به تب درکتون میکنم  

اتفاقا الان بارون گرفت برای گل دخترتون و همه بچها و مریضا دعای شفای زود کردم 

اگه تب نداشته باشه خوب میشه

نگران نباش فقط بهش مایعات زیاد بده

براش حمد میخونم انشاالله فردا صبخ حالش خوب خوبه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) 🌷                               بـه جهـانی نـدهم عالـم درویشـی را،،، کـه جـهان غمکـده ای در نظـر درویش است.