2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین حسم میگه طرفت بخاطر خوبی زیاد ط دلشو زده خب انگار رابطتتون جذابیتی نداشته تکراری شده بوده ازبس ...

سلام عزیزم به منم میگی ملک مغازمون کی به فروش میره؟بنظرت تاآخر این ماه فروش میره؟

عزیزم واسع منم میگی خاستگاریم این هفته با محمد خوب پیش میره؟ب محمد میرسم اگه اره تا چه مدت دیگه نامز ...

عدد ۲ اومد تو ذهنم دوماه دیگ بنظرم نامزد میشید مشکل هم ازطرف مامانه محمده نح اینکه از ط بدش میاد نح یه مشکلی داره

اینکه جواب پیامتو میده ؟؟

نه عزیزم 

امشب دوست اکسم بهم توی واتساپ زنگ زده بود 

یبارم دو ماه پیش زنگ زده بود ولی دیگه خبری نشد من ندیدم فقط میس کال دیدم هر دوبار 

بنظرتون چکارم داره ؟ بعد ۸ماه کات کردن خیلی استرس دارم نکنه چیزی شده میخاد اذیتم کنه 

ابجی دوست اکسم بهم توی واتساپ زنگ زده بود امشب بنطرت چکارم داره ؟ خیلی استرس دارم

یا پیشنهاد. دوستی داره   فک میکنم از طرف اکسته  یا میخواد  برگردی. یا این خودش میخواد باهات رل بزنه از دروغ مثبا بگه  اکست حالش بده و برگرد ویا خودکشی کرده همچین چیزی