2777
2789
عنوان

نامزدم پول نمیده پروووو

135 بازدید | 7 پست

نه پول میده نه تعارف میزنه ک بدم ن ی هزارتومن شارژ میزنه همه چی ام وضیفه خانوادم میدونه 

بعد بهم میگه بی سلیقه ای سلیقه نداری اینا چین میپوشی از خودم تعریف نمیکنم ولی همه ب سلیقه من حسودی میکنن ادمای همسن خودم میگ سلیقه من خوبه ببین فلان مثلا میگم این لبلس بهت میاد مهدی برمیگرده میگ وای من این چرت پرتارو بموشم فیلمم پخش نیکنن رفیقام میخندن 

چی بگم بهش چجوری بگم ناراحت میشم

این حرفارو زیاد شنیدم بعد چند سال تجربه بهت میگم اینکه ظاهرت رو مسخره میکنه از حسودیشه به چشم میای حالش بد میشه ،در جواب بهش بگو میدونم داری از حسودی میمیری عشقم اب بریز اونجایی که میسوزه و بخند چندبار جوابشو بدی میفهمه نمیتونه تخریبت کنه تو رفتارش تجدید نظر میکنه 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولا از همین دوران نامزدی باید عادتش بدی بهت پول بده 

از الان هر طور عادتش بدی بعد عروسیتونم همینطور میمونه 

مثلا بگو وقتی با تو میرم خرید حس بهتری دارم یا بگو بابا اونروز میخواست بهم پول بزنه قبول نکردم گفتم به غرور شوهرم برمیخوره حتییییی گاها خودت ازش بخواه که برات شارژ بخره یا بگو اومدنی دنبالم هوس پاستیل کردم بخر و این چیزا

خوبه میگی نامزدته شوهرت ک هنو نشده 😑وای چطور روت میشه ازش چیزی بخای

عزیزم عادت میکنه کسب ک ب خانوادش میده خاهر زاده هاش میده باید ب منن بده من ازش نمیخام ولی اونن باید ی مبلغ کمیک حتی تعارف بد