2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلیییی دوره ی بدیهکلافه کننده سکلا استرس داریهر کاری نمیتونی بکنی مثلا نمیتونی هردارویی بخوری هی رع ...

بدترش اینه شوهرهرچی گفت بایدگوش بدی که مباداخودشدچس کنه براآدم که اونشب نشه اقدام کردبیشتروقتام لذتی نیست فقط انجام میشه ببینی میگیره یانه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
2 سال نیم 26

من چندماهه شروع به اقدامم البته اینم بگم بخاطر مشغله خیلی زیاد همسرم نمیتونم دقیق اونجوری ک میگن پیش بریم

مثلا شاید ماهی دو بار اقدام تو روزای تخمک گذاری داشته باشیم

برعکسیم😁 همه فعالیتمون نزدیک پریودمه😅

بدترش اینه شوهرهرچی گفت بایدگوش بدی که مباداخودشدچس کنه براآدم که اونشب نشه اقدام کردبیشتروقتام لذتی ...

اینکه خودشو چس کنه خیلی خیلی ببخشید 💩میخوره🤣

من همسرم بخاطر مشغله کاری این چندوقت اخیر نمیرسیم دقیق باشیم روش

ولی اره دیگه هر ماه میشه استرس اینکه روزای حساس تموم میشه و تو هیچ کاری نکردی هست

اینکه خودشو چس کنه خیلی خیلی ببخشید 💩میخوره🤣من همسرم بخاطر مشغله کاری این چندوقت اخیر نمیرسیم دقیق ...

انشااله دامنت سبزبشه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
چراالکی بیبی چک میزنی خب از پریود باید حداقل ۷ روز بگذره بعد بزنی

آخه گفتم اگه باردارباشم زود بفهمم سقط کنم نزارم قلبش تشکیل بشه اگه قلب داشته باشه که دیگه دلم نمیاد

نظرشمام محترمه