2777
2789
عنوان

متاهلای عزیزلطف میکنید بیاید🌹

497 بازدید | 43 پست

خانوما من پریودام نامنظه ولی سری پیش هشتم پریود شدم.این سری به هوای اینکه نزدیک پریودمه و درد دارم و تخمک گزاری نمیشه رابطه‌ی بدون محافظت داشتم.

احتمال بارداری زیاده؟

کاربر قدیمی ام مجدد اومدم🌝

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

حالا چرا مجردا نمیشه بیان

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنابر تجربه

خب تجربتون چیه

من علت پرسیدم

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

من همینجوری ناخواسته باردار شدم😐ولی خب الان کنارمه خداروشکر

ینی بااینکه نزدیک پریود نطفه نمیگیره بازم ممکنه بازداری؟ ای وای …

حالا چرا مجردا نمیشه بیان

میگه رابطه داشته مجردا چیزی میدنن مگه براشون اتفاق افتاده 😐😐

ی همیشه تعلیقی واقعا چرااااااااا   🤕🤒   من دیگ رد دادم  😅😅بدتر از همه میدونی چیه اینکه من با اینهمه تعلیق شدن هنوز ولکن این سایت نیستم🤯🤯🤯🤯🤯 از این دارم میسوزم 🤧🤧

شابد ازمایش ندادی یا بی بی چک شاید بخاطر نا منظمی ولی یه ازمایش بده حتما

نه گلم اخه این اتفاق تازه دیشب افتاده و من واقعا مطمئن بودم چیزی نمیشه تااینکه چندتا تاپیک قدیمی خوندم فهمیدم خیلیا نزدیک پریودشون باردار شدن! الان ترسیدم

میگه رابطه داشته مجردا چیزی میدنن مگه براشون اتفاق افتاده 😐😐

سر همین ی بار تعلیق شدم برای همین نمیخوام بگم

ولی کوچترین راهنماییم اینه که وقتی چنین سوالی رو میپرسم یعنی یا خودم یا کسی رو میشناسم که مجرد بوده و رابطه داشته

وگرنه احمق نیستم بپرسم همچین سوالی

اره اسی امکانش هس مگه فقط که روزای تخمک گذاری که نباید بادار بشی امکانش هس قبل یا بعد تخمک گذاری اتفاق بیوفته 

ی همیشه تعلیقی واقعا چرااااااااا   🤕🤒   من دیگ رد دادم  😅😅بدتر از همه میدونی چیه اینکه من با اینهمه تعلیق شدن هنوز ولکن این سایت نیستم🤯🤯🤯🤯🤯 از این دارم میسوزم 🤧🤧

شما میگی نامنظمه 

منم نامنظم بود از آذر پریود نشده بودم 

درد پریودی داشتم توهم زدم باردارم  رفتم از منفی بود

به تجربه دوستم که ماما بود گفت آمپول بزن پریود شی پروژسترون زدم پریود شدم 

دوستم گفت ۱۰ روز بعد پریود میشی 

منم به هوای اینکه پریود میشم روز دهم رابطه داشتم 

الانم که نی نی کنارمه

پریود نشدین هنوز؟ بله میتونه بارداری باشه

تازه اتفاق افتاده و من تازه متوجه شدم یسریا نزدیک موعدشون باردارشدن حقیقتا نگران شدم