2777
2789
عنوان

پدر بزرگ مادر بزرگامون

131 بازدید | 15 پست

اونا ۱۸ سالگی ازدواج میکردن ، نیازشون برطرف میشد 

‌‌

همیشه همین بوده همه جا الا نسل مسخره ی ما که دچار حمله فرهنگی شدیم 

شدیداً نیاز عاطفی دارم ، هرکیم میگی برا ازدواج میگه بابا هنوز بچه ایو و فلان فکرشو نکن....

وقتی خدا این نیازو۱۸ سالگی داده ، راهشم داده که تو این سن ازدواج کنی...

یچی باب شده که کودک همسری و ما هیجده سالمون سی ساله شما بود و....

مگه همه چی نیازه حنسیه برای ازدواج؟

پناه بر خدا

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم کی جلوتون رو گرفته؟ خب ازدواج کنید

درضمن زمان قدیم هیجده سالگی دوسه شکم زایمان کرده بودن و ده دوازده سالگی دختر شوهر میدادن و زیر هیجده سالگی یعنی کودک همسری

ینی نمیتونی خودتو کنترل کنی وبجای نیاز جنسی،ب هدفات فکر کنی؟بابا چرا انقد هاتین؟ماهم نوجوون بودیم جوونیم،مجرد بودیم! اصلا نمی‌فهمم چرا انقد درگیرشین 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

با احترام بلوغ جنسی مقدم هست به بلوغ عقلانی، عاطفی ، اجتماعی و اقتصادی

واسه ازدواج همه این بلوغ ها لازمه

به نظرتون چند درصد از ۱۸ ساله های الآن به این پختگی لازم واسه ازدواج رسیدن؟

خیلیا الآن توی سن پایین ازدواج میکنن و یه تنه آمار طلاق عاطفی و قانونی رو بالا میبرن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
من حرف از نیاز جنسی زدم؟؟؟نیازم عاطفیه بیشتر

نیاز عاطفی که از دو سالگی که آدم جنسیت رو می شناسه ، شروع میشه عملا 

باید ازدواج کرد؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

ن بازم قدیما اشتباه میکردن مامانبزرگم کلاس پنجم ازدواج کرده اون روز ازش پرسیدم دوس داشتی بمونی درس بخونی؟گف ک اره دوس داشتم درسمم خیلی زرنگ بود ولی اون زمان دخترا تا کلاس درس میخوندن اکثرا

قدیمی هام حسرت تو دلشونه دلیل نمیشه بخاطر شرایط گذشته ک ازدواج از بچگی بوده الانم همون راهو پیش بریم

من حرف از نیاز جنسی زدم؟؟؟نیازم عاطفیه بیشتر

حتی همون عاطفی هم 

بابا خدا ب انسان اراده داده، اینجوری نکنید تورو خدا 

آدم ب ساپورت عاطفی و جنسی احتیاج داره درست ولی ن اینک توی ۱۸سالگی فکر و ذکرش این چیزا باشه 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
شدید موافقم وقتی فکر میکنم منی که الان ۱۹ سالمه و از تنهایی رنج میبرم باید ۱۱ سال دیگه روهم با این ر ...

برو یه شغلی پیدا کن سریع ازدواج کن 

من خودمم پسرم ، حرف اینارو کاری ندارم سال دیگه اقدام میکنم...

برو یه شغلی پیدا کن سریع ازدواج کن من خودمم پسرم ، حرف اینارو کاری ندارم سال دیگه اقدام میکنم...

چند سالته ؟ 

چجوری اصلا

حالا بحث من صرفا نیاز عاطفی و جنسی بود ولی ازدواج ابعاد خیلی بزرگتری داره 

خانوادت حمایتت میکنن؟

چند سالته ؟ چجوری اصلاحالا بحث من صرفا نیاز عاطفی و جنسی بود ولی ازدواج ابعاد خیلی بزرگتری داره خانو ...

نوزده همسنیم 

من راستش عاشق شدم....

برا همین ذهنم درگیره ، نیاز که هست ولی عاشق شدم متاسفانه 

آره حمایت میکنن