2777
2789
عنوان

متاهلای عزیزلطف میکنید بیاید🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 44 پست
عذرمیخوام اگه ناراحتت کردم🤗

نه عزیز این چ حرفیه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

منم ناخواسته باردارشدم الآنم هفته ۳۰خیلییی خوبه ک😍

اخه من تازه هفته‌ی دیگه میرم خونه خودم الان خیلییییی زوده.خیلی حماقت کردم بااینکارم😥مطمئن بودم نمیگیره وگرنه امکان نداشت همچین ریسکی کنم

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه من تازه هفته‌ی دیگه میرم خونه خودم الان خیلییییی زوده.خیلی حماقت کردم بااینکارم😥مطمئن بودم نمیگ ...

با نی نی برو سوپرراااااااایز کن آقاتو خودتم سوپرایز میشی ی هفته بصبر تست بده

با نی نی برو سوپرراااااااایز کن آقاتو خودتم سوپرایز میشی ی هفته بصبر تست بده

تقصیر من بود اخه سوپرایزم نمیشه چون گفت خطرناکه من گفتم نهههه تو نمیدونی من بلدم میدونم نطفه نزدیک پریود نمیگیره بیا تجربش کنیم 

درحقیقت اغفالش کردم🥴😂🤦🏻‍♀️وایییی خاک توسرررم

تقصیر من بود اخه سوپرایزم نمیشه چون گفت خطرناکه من گفتم نهههه تو نمیدونی من بلدم میدونم نطفه نزدیک پ ...

فعلا دست از نفرین کردن خودت بردار شدی پیر زن غور غورووو😂😂بدم اغفال کردی 😂منم شنیده بودم ولی هیچ وقت انجام ندادم الآنم ناخواسته شده با این ک همون ماه رابطمون خیلی کم بود

فعلا دست از نفرین کردن خودت بردار شدی پیر زن غور غورووو😂😂بدم اغفال کردی 😂منم شنیده بودم ولی هیچ و ...

😂😂😂با یبار حاملگی اتفاق نمیوفته درسته؟ بگووو که درسته …

برامن ک الان داره لگد میزنم😂

خداحفظش کنه ایشالا به سلامتی بدنیا بیاد مردددم براش😍😍😍بهش بگو دعا کنه من نی نی نداشته باشم الان موقعیتش نیست سال دیگه میخوام🥲

سلام عزیزم خوبی؟ اومدم بگم از نی نیت تشکر کن که دعام کرد🥹😂پریود شدم و خوشحالترینم😂😂

جدی خداروشکر فدات شم انشالله ب وقتش نی نی خوشگلت ب دنیا میاد میشی مامان خوشگله❤️توفکرت بودم😘